Waarom overspanningsbeveiliging en Safety Equipment een noodzaak zijn!

DEHN_lines_V01_1200x300

Overspanningsbeveiliging voor industriële gebouwen 

Een betrouwbaar functionerende technische installatie is noodzakelijk voor een vlotte bedrijfsvoering. Daarom moeten zowel Smart Building als productieprocessen tegen ongewenste uitvallen door bliksem en overspanningen beschermd worden. Een juiste bliksem- en overspanningsbeveiliging garandeert een storingsvrije elektrische installatie.   

DEHN bliksem- en overspanningsbeveiliging biedt een afdoende beveiliging op alle niveaus.

 
 

DEHN sterkstroombeveiliging 

Gecoördineerde overspanningsbeveiliging voor de elektrotechnieken. 

 

De producten van het DEHN Red/Line gamma bieden een complete beveiliging van de voedingslijnen, ook bij directe blikseminslag.  

 

DEHN databeveiliging 

Veiligheid voor de informatietechnieken. 

 
Het uitvallen van telefoon, computer, PLC, servers … is een hoog risico. Meer dan 25% van alle schadegevallen in informatiesystemen worden door overspanningen t.g.v. elektromagnetische invloeden veroorzaakt. DEHN Yellow/Line biedt een uitgebreid gamma krachtige overspanningsafleiders voor de bescherming van deze data- & telecomverbindingen. 

 

 DEHN Safety equipment

 
Het DEHN Safety gamma bevat o.m. schakelstokken, aard- en kortsluitstelsels, spanningsdetectoren, zekeringsstangen, … voor alle werkzaamheden aan de elektrische installatie, zowel onder spanning als vrijgeschakeld 


Daarnaast biedt DEHNcare een range van persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vlambogen aan. 


Bij het werken aan elektrische installaties kunnen vlamboogfouten veroorzaakt worden door technische defecten, verkeerde bediening, verontreiniging of vreemde voorwerpen in de installatie.  Het DEHNcare gamma bevat zoals onder- en bovenkledij, handschoenen en een bescherming voor ogen, gezicht en hoofd, zoals bivakmutsen, veiligheidshelmen en -vizieren ... Van ATPV 16cal/cm² tot 63 cal/cm². 

Bekijk het aanbod