P31+, de kabelgoot met alleen maar PLUSpunten!

P31__1200x300_NL

Dankzij het innovatieve P31+ kabelgootsysteem kunnen de kabelgoten nog sneller en makkelijker geïnstalleerd worden. Bovendien zijn deze kabelgoten ook standaard te verkrijgen in zwarte RAL7021 kleur te verkrijgen.

+ Geïntegreerd automatisch koppelingssysteem

Schroefloos monteren met de P31+ MF Auto zorgt overal en in alle omstandigheden voor een snelle en veilige verbinding. Ook wanneer er gewerkt moet worden in een beperkte ruimte onder het plafond. De kabelgoten kunnen waar nodig ook gedemonteerd worden.


 

+ Geoptimaliseerd en uitgebreider programma

Door de meerdere types kabelgoten is er een ruimere keuze aan montagemogelijkheden en design zodat er een passende oplossing bestaat voor elke toepassing en omgeving: zwart, staal, een extra zware belasting, verschillende maten kabelgoot, je kan altijd de juiste kiezen.


 

+ Geavanceerde bodemdoordrukking

Het doordachte bodempatroon verlaagt het risico op beschadiging van de kabels.


 

+ Innovatieve hulpstukken

Alle hulpstukken zijn uitgerust met een vernieuwd inschuifsysteem, wat de montage extra gemakkelijk laat verlopen. En er is één universele deksel voor alle hulpstukken.


 

+ Nu ook in het zwart verkrijgbaar

Dankzij het nieuwe zwarte model kunnen de kabelgoten naadloos geïntegreerd worden in elk interieur.


 

Als specialist in kabeldraagsystemen blijft Legrand nooit stilstaan en gaat continu op zoek naar ontwikkelingen om systemen nog montagevriendelijker te maken.

Bekijk alle producten in de webshop