PanelSeT SFN van Schneider Electric is nu beschikbaar

Medium content block (78)

De nieuwe generatie vloerstaande behuizingen PanelSeT SFN is de verbeterde versie van de succesvolle Spacial SF. Doordat de accessoires en de bevestigingspunten van de SFN en SF behuizingen gelijk zijn gebleven zijn ze 100% uitwisselbaar en koppelbaar.

  • Duurzaam: De PanelSeT SFN is gemaakt van 50% gerecycled staal en vervaardigd met duurzame energiebronnen, hierdoor is de CO2-uitstoot met 34% vermindert. PanelSeT SFN is klaar voor de toekomst en speciaal ontworpen met het oog op de milieuvoorschriften. Het beschikt ook over een milieuvriendelijke verpakking met 80% gerecycled karton en bijna geen plastic.

     
  • Robuust & Flexibel: het nieuwe gepatenteerde frameontwerp met een geschroefde structuur kan 1500 kg dragen maar ook flexibil gebleven. De configuratie kun je aanpassen op de beschikbare ruimte. Het is gemakkelijk een deur en een zijpaneel te verwisselen en de deuren kunnen aan elke zijde geplaatst worden.
400x400 Customizable Box_Spacial SFN
  • Efficiënt: Een doordacht systeem zorgt voor installatiegemak en tijdwinst. Met de halfgesloten deurscharnieren is verwijdering van een deur zeer eenvoudig geworden. De montage van de montageplaat is sneller en veiliger geworden dankzij een quick-fix beugel. De bouten van bijvoorbeeld de zijpanelen zijn geborgd zodat je ze niet kunt verliezen.
Bekijk de PanelSet producten