Plaats jij al noodverlichting in woningen? 

Als elektricien ben je voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen om aan de behoeften van jouw klanten te voldoen. Het integreren van noodverlichting in woningen is één van de manieren waarop je dit kunt bereiken. Het plaatsen van noodverlichting boven de elektriciteitskast, met name in kelders of garages, kan dienen als een waardevolle lichtbron tijdens stroomstoringen of -onderbrekingen. Op deze manier kunnen jij of jouw klanten gemakkelijk zien welke differentieelschakelaar of automaat is uitgeschakeld, zonder in het donker te hoeven zoeken. 

 

Exiway Trend: de ideale keuze voor alle toepassingen

Exiway Trend is een veelzijdig noodverlichtingsgamma van Schneider Electric dat in februari 2023 op de Belgische markt werd gelanceerd. Dankzij het elegant ontwerp dat naadloos opgaat in zijn omgeving is deze noodverlichting de ideale keuze voor woningen.  Het gamma omvat standaard modellen (met manuele test) en Activa-Link modellen (met monitoring op afstand) en werd onlangs uitgebreid met zelftestende Activa modellen.  

Voordelen

  • Minder referenties, meer mogelijkheden: elke referentie biedt keuze uit 5 instelmogelijkheden. Hoewel de standaard autonomie 1 uur bedraagt, kan deze worden uitgebreid naar 1,5, 2 of 3 uur. Referenties omvatten noodstromen variërend tussen 50 en 500 lm afhankelijk van de gekozen autonomie. Bovendien beschikt elke referentie over een permanente/niet-permanente functie.  

  • Eenvoudige en snelle montage: kan in slechts enkele stappen geïnstalleerd worden door middel van een kliksysteem.  

  • Milieubewust ontwerp: de noodverlichting is voorzien van zeer efficiënte LEDs, duurzamere batterijen en gerecycleerde materialen. Daarnaast is de verpakking gemaakt van recyclebaar karton. 

Ontdek Exiway Trend