Nieuw: professionele LED-lampen nu onder merknaam Ledvance

Rebranding-LED-lamps_1200x300

LEDVANCE wil de overgang naar toekomstgerichte LED technologie zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom zal het assortiment professionele LED lampen en buizen in 2023 sterk worden uitgebreid en vanaf 1 juli 2023 uitsluitend onder de merknaam LEDVANCE worden aangeboden.

LED is Ledvance

Ontstaan uit de algemene verlichtingsdivisie van OSRAM, heeft LEDVANCE zich gevestigd als een toonaangevende naam in LED oplossingen. Als u de nieuwe overzichtelijke verpakking van de LED lampen bekijkt, zult u snel zien dat veel van onze professionele LED lampen nog krachtiger zijn geworden met de verandering van de merknaam. LED lampen uit de residentiële sector zoals de VINTAGE EDITION 1906 of de LEDinestra range, die we onder de merknaam OSRAM blijven voeren, blijven uiteraard voldoen aan al uw verwachtingen op het gebied van kwaliteit, prestaties en efficiëntie.

Bekijk het gamma
Rebranding-LED-lamps_600x400

De overschakeling naar LED: zo gemakkelijk mogelijk

Het EU-wijde productieverbod op inefficiënte lampen betekent het einde van onder andere de fluorescentielamp. LEDVANCE wil de overstap naar EU-conforme LED technologie zo eenvoudig en duidelijk mogelijk maken, daarom bieden wij praktische alternatieven voor bijna iedere situatie - en

daarom draagt het professionele assortiment LED lampen nu ook de merknaam LEDVANCE. De segmentatie van de LED lampen in de productklassen SUPERIOR, PERFORMANCE en VALUE, die u al kent van onze armaturen, en de duidelijke naamgeving met alle belangrijke productinformatie, stellen u in staat snel en betrouwbaar de juiste LED lamp te kiezen.


Rich text paragraph left  right (5)

Duurzame samenwerking

LEDVANCE ondersteunt u ook op het vlak van duurzaamheid - met baanbrekende efficiëntie en, bijvoorbeeld, met producten die bestaan uit gerecyclede materialen en de circulaire economie bevorderen. Het succes van onze inzet voor duurzaamheid wordt bewezen door de EcoVadis silver status.