Echte eyecatchers met optimale optische prestaties zorgen voor prettige verlichting binnen ieder keuken- en woonkamerontwerp

Header Nedelko

Geef uw keuken- en woonkamerontwerp een visuele boost met led armaturen die niet alleen esthetisch een lust voor het oog zijn, maar ook zorgen voor optimale optische prestaties en prettige sfeerverlichting.

Ervaar luxe in huis met de Pro-Rio Surface en Tracklight series, waar strakke en moderne armaturen samenkomen en een verfijnde uitstraling bieden. De armaturen zijn verkrijgbaar in het wit en in het zwart en zijn perfect geschikt voor keukens, woonkamers, hallen en thuiswerkplekken, waar prettig werklicht van essentieel belang is. 

Met de mogelijkheid tot bevestiging aan het plafond of aan een 3-fase rail, bieden deze armaturen eindeloze positioneringsmogelijkheden, waardoor de verlichting nauwkeurig kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van elke ruimte.

Geniet van een fijne ambiance en een luxueuze uitstraling in uw woning. De verlichting voorziet in een nauwkeurige kleurweergave en zorgt ervoor dat foto's en schilderijen aan de wand er kleurecht uitzien en op een elegante wijze worden uitgelicht.

Img standing lights blackwhite

Specifieke kenmerken:

  • Hoge Ra-waarde (kleurweergave)
  • Spiegeloptiek en verdiepte ledmodule om hinderlijke verblinding tegen te gaan
  • Armaturen simpel te monteren
  • Tracklight varianten roteer- en/of kantelbaar
  • Voeding geïntegreerd in behuizing
Img 1 nedelko

Toepassingsgebieden:

Woningbouw: Keukens, woonkamers, entreehallen, gangen, werkruimten, etc.

Verschillende uitvoeringen beschikbaar:

Pro-Rio Surface: Wit en zwart / 2700, 3000 en 4000 K / 24°, 40° en 60° optiek.
Pro-Rio Tracklight: Spot, Disc en Linear / Wit en zwart / Diverse kleurtemperaturen / Diverse verlichtingshoeken.

Bekijk het Pro-Rio gamma
black n white nedelko