Resi9 XE: het distributiesysteem van de toekomst, wat vonden jullie er zelf van?

Resi9 XE e-karting 1200x300 (NL)

Schneider Electric heeft onlangs Resi9 XE gelanceerd, een revolutionair distributiesysteem voor de residentiële markt. Voor deze introductie organiseerde Cebeo samen met Schneider Electric een reeks e-karting evenementen voor klanten. Installateurs konden niet alleen hun adrenaline laten stromen op de kartbaan, maar ook Resi9 XE zelf uitproberen tijdens hands-on workshops. Ze konden netwerken met collega’s en experts, en meer te weten komen over de voordelen van Resi9 XE in een tijd van energietransitie.
 

Wat Resi9 XE uniek maakt?

Namelijk, waar het basisproduct al meer dan 30 jaar onveranderd is gebleven, ziet Schneider Electric talloze mogelijkheden om het werk van elektriciens makkelijker, veiliger en sneller te maken. Resi9 XE vormt een upgrade van dit basisproduct door de noodzaak van vorkaansluitingen te elimineren. In plaats daarvan kunnen automaten en differentieelschakelaars moeiteloos worden ingeklikt op de XE-verdeelmodule. 

Wat dachten de installateurs nu zelf?

Tijdens de hands-on workshops kregen elektriciens de kans om dit innovatieve distributiesysteem en de Resi9 XE in actie te ervaren.
 

De reacties waren zeer positief. De installateurs waren onder de indruk van hoe makkelijk en snel Resi9 XE te installeren was, en hoeveel mogelijkheden het bood om automaten en differentieelschakelaars te combineren en te verplaatsen. Vooral de zorgeloze combinatie van, 2P, 3P en 3P+, automaten op de 3P+N verdeelmodule kon op veel bijval rekenen. Ze waardeerden ook de verhoogde veiligheid, dankzij de verdeelmodule die het risico op aanraking van delen onder spanning verminderde. 

 

Heeft u deze unieke kans gemist? Geen paniek, er komen nog meer Resi9 XE evenementen aan dit jaar! 

Ontdek ondertussen hier het volledige Resi9 XE gamma