Schneider Electric lanceert PanelSeT SFN

PanelSet SFN 1200x300px

De nieuwe generatie PanelSeT SFN is de verbeterde versie van de Spacial SF en 100% compatibel en koppelbaar. Het is de eerste behuizing gemaakt van staal met een gereduceerde CO2-uitstoot. Het aanbod zal in oktober 2023 breed beschikbaar zijn.

PanelSeT SFN

De nieuwe generatie vloerstaande behuizingen PanelSeT SFN is een verbeterde versie van de succesvolle Spacial SF. De SFN range integreert naadloos met de vorige SF versie waardoor een eenvoudige retrofit mogelijk is met behoud van identieke afmetingen, symmetrie, mechanische eigenschappen en certificeringen. Doordat de accessoires en de bevestigingspunten van de SFN en SF behuizingen gelijk zijn gebleven zijn ze 100% compatibel en koppelbaar.


Customizable Box_Spacial SFN

60% van de mondiale organisaties verwacht dat hun investeringen voor duurzaamheid de komende twee jaar zullen stijgen. Er is een duurzame verschuiving weg van fossiele brandstoffen richting elektriciteit.

PanelSeT SFN is klaar voor de toekomst en speciaal ontworpen met het oog op de milieuvoorschriften. Het is gemaakt van 50% recyclebaar staal vervaardigd met hernieuwbare energiebronnen. Het beschikt ook over een milieuvriendelijke verpakking met 80% gerecycled karton en bijna geen plastic.

  • Duurzaam: Doordat de PanelSeT SFN is gemaakt van 50% recyclebaar staal en vervaardigd met hernieuwbare energiebronnen is de CO2-uitstoot met 34% vermindert. PanelSeT SFN heeft een ‘Green Premium’ label. Green Premium is het Schneider Electric label voor producten die voldoen aan milieuregelgeving zoals RoHS en REACH, maar ook een materiaalpaspoort hebben en instructies voor het einde van de levensduur.
  • Robuust: met een nieuw uniek gepatenteerd frameontwerp met een geschroefde structuur, is hij bestand tegen een statische belasting tot 1500 kg.
  • Efficiënt: Er is een nieuwe snelbevestigingsbeugel ontworpen en halfgesloten deurscharnieren voor eenvoudige verwijdering van de deur. De installatie ervan vergt minder mankracht en kan eenvoudig door één persoon worden gedaan.
  • Flexibel: verkrijgbaar als standaardmodel of kit, met 60 afmetingen beschikbaar in verschillende versies. Het modulaire ontwerp maakt tot 600 combinaties mogelijk. Daarnaast is het mogelijk maatwerk en co-engineering te leveren.


 

Bekijk PanelSet SFN producten

Connected Cooling

Tegelijk met de PanelSeT SFN lanceert Schneider nieuwe Cooling Units die connected zijn.

  • Duurzaam: Deze units zijn energie efficiënt, verbruiken zo min mogelijk koelgas en de verpakking bestaat uit gerecycled karton zonder plastic.
  • Efficient: De Cooling Units zijn 30% kleiner en lichter en beschikken over een montagelip wat eenmansmontage mogelijk maakt.
  • Connectiviteit: Door middel van Modbus RS485 kunnen de Cooling Units gekoppeld worden met EcoStruxure of andere Scada software. Er kunnen verschillende alarmen gecreëerd worden, waaronder een open-deur alarm en alarmen bij het overschrijden van bepaalde temperatuur waardes of aantal bedrijfsuren. Hiermee kan stilstand van een productieproces worden voorkomen.


Bekijk de ClimaSys CU producten
1168x730_PanelSeT_ClimaSys-CUV2 (1)