Siedle Vario.

Nieuw Design, nieuwe functies.

De Siedle Vario is een klassieker, wanneer het om video-intercoms gaat, die kwaliteit, Design en Techniek in hun totaliteit bieden. De nieuwste generatie verbetert heeft een aantal nieuwe functies en vereenvoudigd de bediening.  

Wat is er nieuw? 

Siedle-Design is nooit een doel op zich. Wanneer er iets verandert, dan is dat, omdat de functie, de techniek of de eisen veranderd zijn. Zo ook nu, daarom werd de Siedle Vario in een nieuw jasje gestoken. En toch met dezelfde baanbrekende modulariteit. 

Vario banner 12-01
  • Focus op gebruiksvriendelijkheid:  oproeptoetsen over heel het oppervlak te bedienen, een nieuwe bevestigingstoon die op de deurluidspreker in/uit schakelbaar is (geen activatie via PC nodig), eenvoudige indeling van oproeptoetsen en namen, individueel vervangbare naamplaatjes, homogeen licht, nieuw labelconcept.  

  • Snel en eenvoudig 

  • Nieuw installatieconcept: er is slechts één lintkabel nodig voor het aansluiten van nieuwe functies. Er gaat geen tijd meer verloren met het aansluiten van individuele draden op terminals. 

  • Vario voor IP: De Vario IP verenigt luidspreker en camera in één module. De controller die voorheen nodig was, is komen te vervallen, waardoor de kosten van deze systemen aanzienlijk zullen dalen. En de installatie kan niet eenvoudiger: netwerkaansluiting aan de ene kant, lintkabel aan de andere - klaar! 

  • Luid en duidelijk 

Bekijk het gamma