Het eenvoudig te bedienen servoaandrijfsysteem met geoptimaliseerde prestaties: SINAMICS V90 van Siemens

pexels-pixabay-158651

De SINAMICS 90-servoregelaar en de SIMOTICS S-1FL6-servomotor vormen samen een servoaandrijfsysteem dat een vermogensbereik van 0,05 tot 7,0 kW dekt dat zowel in 1-fasige als in 3-fasige netten kan worden ingezet. Het kan eenvoudig via PROFINET, PTI, USS of Modbus RTU geïntegreerd worden. Het SINAMICS V90-servoaandrijfsysteem maakt een waaier van standaard Motion Control-taken mogelijk, die rendabel en eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden met focus op dynamische bewegingen en bewerkingen.

Het compacte apparaat is geschikt voor industriële toepassingen, specifiek waar discontinu bewegingen nodig zijn zoals machines en installaties voor de assemblage van elektronica of print- en verpakkingsoplossingen.

Bekijk het aanbod

Eenvoudig

One Button Tuning en automatische afstelling in realtime

De parameters van de besturingslussen worden automatisch geoptimaliseerd. De inbedrijfstelling verloopt heel snel dankzij de One Button Tuning.

pexels-pixabay-158651

Precies

Toereikende encoderresolutie en hoge communicatiesnelheden

Dankzij snelle gegevensoverdracht en een resolutie tot 21-bits voor de encoder.


 

Systeemgericht

Geoptimaliseerde systeemprestaties

Snelle acceleratie- en afremprestaties en gestroomlijnd bedrijf verzekeren hoge machineproductiviteit.


 

Passende servomotor

SIMOTICS S-1FL6-servomotoren zijn synchroonmotoren met permanente magneetbekrachtiging. De snelkoppelingsconnectoren zorgen voor een snelle en eenvoudige motorinstallatie. De combinatie van de motoren en de SINAMICS V90 vormt een efficiënt servoaandrijfsysteem met hoge functionaliteit.


 

Ideale omvormer

Plug-&-Play-inbedrijfstelling, geoptimaliseerde servoprestaties, snelle integratie in TIA Portal en een SIMATIC PLC-besturingssysteem.

Download de brochure

Voor de selectie van de optimale productuitvoering, de passende servomotor over de ideale omvormer met geschikte kabels en connectoren tot de juiste besturing voor uw specifieke toepassing, surf naar de Siemens Product Configurator.