SLV Big White® ‘24 : It’s back. It’s bigger. It’s better.

Header SLV

Het heeft even geduurd, maar het is dan toch eindelijk zover: de nieuwe BIG WHITE® ‘24 catalogus van SLV wordt gelanceerd. Het standaardwerk voor de verlichtingsbranche is terug! 896 pagina’s in een nieuw formaat (19,1 x 26,8 cm), met meer dan 3.000 producten. Ten opzichte van de vorige editie zijn er zo’n 1.000 nieuwe SKU’s toegevoegd: noviteiten, verbeteringen en uitbreidingen, in een geoptimaliseerde lay-out.

IT’S BACK: We hebben de onderbreking van het jaar gebruikt om de BIG WHITE® volledig te herzien en te verbeteren. Dit jaar ontvang je begin december de SLV BIG WHITE® ‘24 als een pre-kerstcadeau. Volgend jaar kan je weer uitkijken naar oktober!

IT’S BIGGER: Op 896 pagina's zijn dit jaar meer dan 1.000 nieuwe producten te vinden - naast onze beproefde productklassiekers natuurlijk. Kijk alvast uit naar innovaties zoals MEDO® Pro, LALU® of PHOTONI.

IT’S BETTER: Met het nieuwe categorie- en familieoverzicht hebben we op de eerste pagina's alle armaturen overzichtelijk voor jou samengevat. Zo navigeer je veel sneller naar het product dat je zoekt. De gele verklarende pagina's die je al kent uit andere brochures hebben nu ook hun weg gevonden naar onze BIG WHITE® ‘24.

Alle voordelen van de BIG WHITE® 2024 in één oogopslag

  • Meer dan 1000 nieuwe producten op 896 pagina's
  • Nieuw categorieoverzicht voor eenvoudige navigatie
  • Familieoverzicht op de eerste pagina's
  • Nieuw gidsgedeelte dat alle relevante informatie over een onderwerp of product samenvat
  • Eén nieuw, handig formaat (kleiner dan A4, groter dan A5)
  • Beschikbaar in gedrukte vorm of digitaal


Meer weten over de SLV BIG WHITE®?

Surf naar bigwhite.slv.be

Ontdek de producten van SLV