Bied bedrijven meer energieonafhankelijkheid met de SMA Commercial Storage Solution

CEBEO_Commercial Storage_Newsletter 1200x300

Op zoek naar oplossingen om uw klanten te helpen hun energierekening te verlagen? Hier verneemt u hoe dat kan met de SMA Commercial Storage Solution, een flexibele en kosteneffectieve opslagoplossing!


  • Flexibiliteit  en energiebesparing: Met de SMA Commercial Storage Solution helpt u uw klanten hun eigenverbruik te optimaliseren, energiekosten te verlagen en te plannen voor de lange termijn. Bied hen lage elektriciteitstarieven en flexibele uitbreiding tot in het megawattbereik. 
  • Power on demand: Zorg voor ononderbroken energievoorziening* in het geval van een stroomstoring en bespaar tot 80%** op de kosten door het verbruik van zonne-energie te maximaliseren.  
  • Duidelijke besparingsvoordelen: Vlak verbruikspieken af om de elektriciteitsrekening te doen dalen. De ondersteuning van SMA gaat van installatie tot bediening en garandeert optimale prestaties. 
CEBEO_Commercial Storage_Newsletter 600x400
  • Bijstand van A tot Z: SMA begeleidt u in elke fase van uw project. Van dimensionering tot installatie, inbedrijfstelling tot bediening. Hun team van experts zorgt voor optimale prestaties gedurende de hele levenscyclus van uw energiesysteem.
  • Uitgebreide oplossing: De oplossing integreert een krachtige batterijomvormer, een robuuste batterij en intelligente software voor vereenvoudigd beheer.
  • Praktische opleidingen: SMA Solar Academy biedt hoogwaardige professionele opleiding om het gebruik van de oplossing te optimaliseren. Of het nu face-to-face of online is, de opleidingen helpen u om uw kennis over zonne-energie uit te breiden. 
  • Maximale flexibiliteit: Met verschillende batterij- en batterijomvormeropties kunt u de SMA Commercial Storage Solution aanpassen  aan de specifieke behoeften van uw project. De modulaire technologie laat u toe uw systeem aan te passen aan veranderende behoeften. 
Bekijk het gamma

Heeft u vragen over deze oplossing en wilt u graag meer weten? Aarzel niet om de website van SMA te raadplegen, deel te nemen aan een toekomstig webinar of contact op te nemen met uw gebruikelijke contactpersoon bij SMA.