De Sunny Tripower Smart Energy: de veelzijdige hybride omvormer van SMA

De Sunny Tripower Smart Energy is de twee-in-één-oplossing die het mogelijk maakt om zonne-energie op te wekken, direct te verbruiken én op te slaan met één en hetzelfde toestel. Hij laadt tot twee keer zo snel, heeft een ingebouwde back-up functie om netstoringen op te vangen en is eenvoudig bij installatie en onderhoud. Hij is inzetbaar in nieuwe en bestaande installaties.

Sunny Tripower Smart Energy en SMA Home Storage: zo combineert u ze

Een energiesysteem van naadloos op elkaar afgestemde toestellen is de ideale totaaloplossing. Samen zorgen de hybride omvormer en de batterij van SMA voor snel laden, modulaire uitbreidbaarheid en flexibele installatie-opties.

Om de SMA Home Storage aan de Sunny Tripower Smart Energy te koppelen hebt u een communicatiekabel nodig met referentie HS-COM-CBL-3-10. Eén kabel per batterijgroep volstaat. Vraag CEBEO om hem mee te leveren bij elke SMA Home Storage Solution die u bestelt!

Bij het aansluiten van de MC4-connectoren van de batterij op de DC-kabels van de omvormer, dient u op de polariteit te letten, zoals in de tekening.

Inbedrijfstelling van de Sunny Tripower Smart Energy? Dit moet je weten!

Voor nieuwe installaties, zeker wanneer u ze met de SMA Home Storage of LG RESU Flex wenst te combineren, is het belangrijk om de Firmware 3.04.16.R update uit te voeren vóór de inbedrijfstelling. 

Belangrijke tip: Voor een goede werking, dient u de Algemene bedrijfstoestand op stop te zetten en op te slaan. Nadat deze parameter gewijzigd is, zet u de Algemene bedrijfstoestand opnieuw op start en slaat u op.

De Sunny Tripower Smart Energy is beschikbaar. Bestel hem nu bij CEBEO!

Bekijk het gamma