STAGO kabelgoten & kabelbanen

Functionaliteit & design hand in hand

 

Kabelgoten en kabelbanen vormen een belangrijk deel van de elektrische installatie in de industrie- en utiliteitsbouw. Het gamma STAGO kabelgoten & -banen wordt gekenmerkt door flexibiliteit en montagevriendelijkheid, twee belangrijke kenmerken voor een snelle en probleemloze installatie. STAGO kabelgoten en -banen zijn beschikbaar in verschillende breedtematen en plaatdiktes. Ze zijn verkrijgbaar in gesloten of geperforeerde uitvoering, al dan niet met uitbreekpoorten. Een uitgebreide keuze aan ophangtoebehoren biedt voor elke situatie de gepaste oplossing. 

De laatste jaren is het kabelmanagement in gebouwen aanzienlijk uitgebreid. Steeds meer bekabeling is nodig om alle communicatiemiddelen probleemloos te laten functioneren. Een goed doordacht kabelmanagementsysteem is dus een MUST! Hiervoor biedt het STAGO gamma de gepaste oplossing.


Voor de utiliteitsbouw zijn kabelgoten of kabelbanen in Sendzimir verzinkte uitvoering een uitstekende keuze zijn, onder meer dankzij de brede waaier aan beschikbare lengte- en breedtematen. Door een juiste profilering en materiaaldikte kan een grotere overspanning dan gemiddeld verkregen, zodat minder ophangpunten vereist zijn. Horizontale of verticale aftakkingen zijn eenvoudig via hulpstukken realiseerbaar.

CombifotoStago

Maar wist je dat de kabelgoten ook een esthetische waarde hebben? Waar ze voorheen uitsluitend verdoken achter het vals plafond geïnstalleerd werden, worden ze nu - conform de trend van de industriële look - als zichtbare constructie geplaatst. Het gamma kabelgoten van STAGO in metalen en gelakte uitvoering past dan ook perfect in het nieuwe, stijlvolle industriële interieur, waar stoere materialen met metalen of gelakte accenten geïntegreerd worden. Conform deze nieuwe trend worden onder meer kantoren, winkels, horecazaken maar ook privéwoningen met dit strakke STAGO kabelgootsysteem uitgerust en wordt zo het functionele perfect gecombineerd met de nieuwe industriële look.

Stago_logo_b

De eigenschappen van het STAGO kabelgootsysteem in een notendop:

  • Functioneel
  • Stijlvol – passend in elk modern, industrieel interieu
  • Esthetisch en strak
  • Kwaliteitsvol
  • Uit voorraad leverbaar in metalen, zwart gelakte en wit gelakte uitvoering


Bekijk het aanbod