Sungrow laat zich van haar beste kant zien op Vakbeurs InterSolution

Products banner InterSolution 1200 x300

Sungrow, de marktleider op het gebied van omvormers en energieopslagsystemen, liet zich van haar beste kant zien op InterSolution 2024! Sungrow presenteerde de nieuwste residentiele 3-fase oplossing en de nieuwe 22 kW AC-lader.

De verwachting is dat de (Belgische) markt in 2024 minder hard groeit als in 2023. Huishoudens blijven afhankelijk van nieuwe innovatieve producten die een hoog rendement leveren en een efficiënt energieverbruik waarborgen.

Om daaraan bij te dragen presenteerde Sungrow een uitbreiding van haar 3-fase oplossing; de SH15-25T omvormer (25kW) en de batterij SBH100-400 (40kWh). Beiden zijn ontwikkeld om uitkomst te bieden aan de toenemende stroomvraag van woonhuizen en kleine bedrijven.

Die toenemende stroomvraag komt ook steeds meer van elektrische wagens. Daarom presenteerde Sungrow haar nieuwe 22 kW AC-lader. De thuisladers zijn standalone te installeren, maar ook te koppelen aan de hybrideomvormers van Sungrow. Zo wordt zelfconsumptie gemaximaliseerd.

Voor commerciële en Utility toepassingen bracht Sungrow de Multi-MPPT stringomvormer SG125CX en de SG350HX mee naar InterSolution. De SG125CX biedt meer flexibiliteit dankzij 12 MPPT’s en is ideaal voor voor commerciële en industriële toepassingen. De SG350HX, met zijn maximale uitgangsvermogen van 352 kWh, biedt dan weer een uniek rendement voor utility-instellingen.

‘We zijn verheugd dat we onze nieuwe 3-fase oplossing tijdens InterSolution konden tonen aan het grote publiek. De veranderende markt daagt ons uit om de huishoudens in de Benelux te blijven voorzien van oplossingen met een hoge opslagcapaciteit en slim energieverbruik. Dankzij ons groeiende team in Europa en door te blijven luisteren naar onze klanten zijn wij ervan overtuigd dat wij deze uitdaging kunnen overwinnen om de transitie naar een groenere en duurzame samenleving voort te zetten.”, zegt Christian Welz, Director Distribution bij Sungrow Europa.

Ontdek hier het aanbod