Sungrow speelt in op huidige ontwikkelingen met krachtige oplossingen voor de industriële markt  

In het licht van de huidige uitdagingen in de markt, zoals het overbelaste elektriciteitsnet en een (in)stabiele werking van energiesystemen, blijft Sungrow gefocust op wat er nodig is voor grote bedrijven als het aankomt op zonne-energie en opslagsystemen.  

Dankzij hun R&D center (40% van onze workforce) blijven zij innoveren om de nieuwste producten en technologieën te bieden die nodig zijn voor het opwekken van duurzame elektriciteit. Zij streven ernaar om efficiënte, veilige en betrouwbare PV-systemen te creëren, en hebben de ambitie om de grootschalige en hoogwaardige ontwikkeling van nieuwe energieopwekking te stimuleren om een grote bijdrage te leveren aan een klimaat neutrale industrie. 

Voor grotere PV-centrales en de ontwikkeling van grote PV-installaties staat de ontwikkeling en productie van Sungrow oplossingen zeker niet stil. Zo bieden zij grote Energy Storage Systems met onze PowerTitan 2.0 als blikvanger. Dit baanbrekende vloeistofgekoelde energieopslagsysteem belooft de stabiliteit van het elektriciteitsnet en de stroomkwaliteit te herdefiniëren en is tegelijkertijd uitzonderlijke kostenefficiënt.   

Daarbij bieden zij een door PV Magazine bekroonde omvormer aan: SG350HX. De omvormer met een maximaal uitgangsvermogen van 352kW heeft een uniek rendement en is compatibel met grootformaat zonnepanelen en trackingsystemen. Daarnaast is de omvormer toonaangevend op het gebied van veiligheid. 

Op Intersolution 2024 stelde het team van Sungrow zich aan u voor en deelde het haar plannen voor 2024.