Tapes voor vochtafdichtingstaken

Betrouwbare bescherming voor vochtafdichtingstaken

Het vocht- en weerbestendig maken van uw verbindingen met hoogwaardige rubber- en mastiektapes helpt schade aan uw elektrische systemen te voorkomen en vermindert het risico op onverwachte en dure storingen.

Mogelijkheid 1: Op buitenlocaties waar verbindingen worden blootgesteld aan vocht, wikkelt u de verbinding eerst omgekeerd om met Scotch® Super 33+™ vinyl isolatietape, met de kleefzijde aan de buitenkant. Voeg vervolgens een mastiektape zoals Scotch® rubber-mastiektape 2228 toe om vocht buiten te houden en werk af met Scotch® Super 33+™ vinyl isolatietape.

Mogelijkheid 2: Wikkel de verbinding eerst omgekeerd om met Scotch® Super 33+™ vinyl isolatietape, met de kleefzijde aan de buitenkant. Breng vervolgens Scotchfil™ isolatieputty aan voor een dikkere barrière tegen vocht. Maak de taak af met Scotch® Super 33+™ vinyl isolatietape voor extra UV- en mechanische bescherming.

Waarom omgekeerd omwikkelen? Omgekeerd omwikkelen maakt het mogelijk om de verbindingen weer netjes aan te sluiten als dat op een later tijdstip nodig is. Omgekeerd omwikkelen is een optie en geen vereiste.