Varta Industrial Pro

Batterijen van superieure kwaliteit voor professioneel gebruik

VARTA Industrial Pro 1200x300

VARTA Industrial Pro batterijen zijn speciaal ontworpen en geproduceerd voor professioneel gebruik en presteren daarom opmerkelijk goed in alle professionele apparaten, zoals zaklampen, beveiligingsapparatuur, microfoons, communicatieapparaten en medische instrumenten, om er maar een paar te noemen. Energie op expertniveau met superieure kwaliteit die u onafhankelijk houdt in veel speciale situaties.

Bekijk het assortiment

De VARTA Industrial Pro batterijen hebben een lange levensduur en een gegarandeerde houdbaarheid van 10 jaar (5 jaar voor 9V). Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen in uw apparaten. Bovendien zijn deze batterijen van hoge kwaliteit en worden gemaakt in Duitsland.

Een ander voordeel van de VARTA Industrial Pro batterijen is dat ze 100% lekvrij zijn. Dit voorkomt corrosie en schade aan uw apparaten. Daarnaast zijn deze batterijen gecertificeerd volgens internationale normen, zoals DIN EN ISO 9001:2008 en DIN EN ISO 1 4001:2005, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u hoogwaardige en veilige batterijen gebruikt.

VARTA Industrial Pro 600x400_NL

Tot slot worden de VARTA Industrial Pro batterijen geleverd in OEM verpakkingen, wat zorgt voor eenvoudige verwerking. Kortom, als u batterijen nodig heeft voor professioneel gebruik, is VARTA de ideale keuze. Kies nu voor betrouwbaarheid en kwaliteit met VARTA Industrial Pro batterijen.