De VARTA Industrial Pro batterijen

Header Varta

VARTA is een toonaangevende internationale fabrikant van batterijen met meer dan 135 jaar expertise, evenals een wereldwijde leider op het gebied van innovatie en technologie. Wij zijn een betrouwbare OEM-leverancier en jarenlange partner van de branche en begrijpen de processen en vereiste certificeringen van onze klanten.

Onze geïntegreerde managementsysteemcertificeringen:

  • ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem
  • ISO 14001 Milieumanagementsysteem
  • ISO 50001 Energiemanagementsysteem
  • IATF 16949 Kwaliteitsmanagementsysteem
  • ISO 13485 Kwaliteitsmanagementsysteem voor medische hulpmiddelen

State-of-the-art productiemachines zorgen voor hightech batterijen waarop u kunt vertrouwen. VARTA Industrial Pro batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel B2B-gebruik en presteren daarom uitzonderlijk goed in apparaten als zaklampen, beveiligings- en communicatieapparatuur, medische instrumenten en smart-home apparaten, om er maar een paar te noemen. 

De VARTA Industrial Pro batterijen hebben een lange levensduur en een gegarandeerde houdbaarheid van 10 jaar (5 jaar voor 9V). Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen in uw apparaten. Bovendien zijn deze batterijen van hoge kwaliteit en worden gemaakt in Duitsland.

Een ander voordeel van de VARTA Industrial Pro batterijen is dat ze 100% lekvrij zijn. Dit voorkomt corrosie en schade aan uw apparaten. 

Tot slot worden de VARTA Industrial Pro batterijen geleverd in OEM verpakkingen, wat zorgt voor eenvoudige verwerking. Kortom, als u batterijen nodig heeft voor professioneel gebruik, is VARTA de ideale keuze. 

VARTA INDUSTRIAL PRO

☑️ Houdbaarheid tot wel 10 jaar

☑️ Kwaliteit "Made in Germany"

☑️ Lekvrije technologie

☑️ OEM-vriendelijk productontwerp en verpakking voor eenvoudige handling

☑️ Compleet assortiment dat geschikt is voor tal van toepassingen 

Ontdek VARTA Industrial Pro
Text img VARTA