Veilig op vakantie met de videofonie-oplossingen van Legrand

DES_cebeo_1200x300px

Ervoor zorgen dat je klanten met een gerust hart de deur achter zich dicht trekken wanneer ze op reis vertrekken? Het kan allemaal met slimme videofonie-oplossingen. Wie investeert in een deurcommunicatiesysteem, kiest voor veiligheid, comfort en een stijlvol design.

Extra veiligheid rondom de woning

Vanop vakantie zien wie aanbelt, via een slim deurslot de poetsvrouw toegang geven tot de woning of met de smartphone een pakjesbezorger aanspreken … Met de videofonie-oplossingen van het merk BTicino biedt Legrand gebruikers de kans om de toegang tot de woning op een intuïtieve, veilige manier te beheren. Het assortiment bestaat uit zowel traditionele toepassingen als geconnecteerde systemen.

Bovendien zijn deze oplossingen makkelijk te combineren met andere slimme veiligheidsoplossingen, zoals binnen- en buitencamera’s of rookmelders. Gebruikers bedienen deze met de Home + Security app op hun smartphone.

 

Slimme binnenposten als extra paar ogen

Het videofonie-assortiment bestaat uit 2 type binnenposten:

De Classe 300EOS is in de eerste plaats een videofoon, maar kan ook als ‘Smart Home-hub’ gebruikt worden door er andere slimme toestellen aan te koppelen. Zo vormt het als het ware het kloppend hart van de woning.

De Classe 100 is de meest economische geconnecteerde binnenpost. Ze heeft een slank en minimalistisch design met een groot 5-inch display. Een uitstekende zichtbaarheid gegarandeerd!

 

Trendy buitenposten: de beste afwerking voor de woning

Met hun discreet design past de Linea 3000 zwarte of grijze buitenpost perfect bij de moderne look van elke stijl van zowel één- als tweegezinswoningen.

Ook de Sfera-reeks valt bij veel klanten in de smaak door zijn moderne en trendy esthetiek. Dankzij de uitlijning en flexibiliteit van de modules kan de op-of inbouwuitvoering aangepast worden aan de wensen van elke klant, bijvoorbeeld met de integratie van toegangscontrole via een codeklavier, badge- of fingerprint lezer.