Verdeelkasten vega D : een oplossing voor woningen en kleine utiliteitsgebouwen 

NLpicture_webpagevegad_1200x300

De elektrische verdeelkast vega D elektrische kast van Hager, vindt vaak zijn toepassingen in grotere residentiële installaties waar er o.a. domotica en energiemanagement wordt in geïnstalleerd.

Door het gewijzigde AREI, moeten er meer differentieelschakelaars geplaatst worden. Dit heeft tot gevolg dat de verdeelkasten ruimer gedimentioneerd moeten worden. Hiervoor biedt de vega D de perfecte oplossing, daar ze een grote capaciteit hebben voor modulaire apparatuur nl. tot 168 modules. Om dezelfde reden vinden ze hun toepassing in kleine tertiaire gebouwen.

Mocht dit nog niet voldoende zijn, kunnen meerdere kasten horizontaal of verticaal gekoppeld worden met behoud van hun technische kenmerken.
 

Waarom kiezen voor de verdeelkasten vega D?

  • robuust en stabiel omdat ze grotendeels uit metaal vervaardigd zijn ;
  • veilig vanwege haar dubbele isolatie (klasse II) ;
  • vereenvoudigde plaatsing dankzij een vijfde bevestigingspunt. Het is ook mogelijk om een 3de DIN-rail te monteren, wat toelaat een rij klemmen tussen 2 modulaire rails toe te voegen, … ;
  • vereenvoudigde bedrading door de verhoogde toegankelijkheid op de zijkanten en achter de DIN-rails, dankzij een belangrijke ruimte tussen de aardklemmen en de modulaire apparatuur, zeer brede kabelingangen, … ;
  • onberispelijk design aangezien de kasten uitgerust zijn met een metalen doorzichtige of volle deur ;
  • zeer grote capaciteit : totaal 168 modules, 7 rijen van 24 mod. ;
  • functionele toebehoren laten toe om de verdeelkast om te bouwen tot een multimedia kast, een universeel systeem dat openstaat voor alle VDI-zwakstroomcomponenten. Geïsoleerde stopcontacten zorgen voor de elektrische voeding van deze componenten. Deze kast kan in perfecte harmonie met de modulaire verdeelkast vega D geïnstalleerd worden. Dankzij de verschillende modulaire componenten voorzien van RJ45 connectoren van Hager, kan de multimediakast vega D naar wens uitgerust worden.
Bekijk het gamma