Waterproof Classic nu ook in dimbare versies! 

cebeo banner 1200x300_wp classic

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van OPPLE Lighting: de Waterproof Classic, nu verkrijgbaar in DALI- en BLE-dimbare versies, zodat u volledige controle hebt over uw verlichtingsinstallatie.  

 

Het ontwerp van de Waterproof Classic is niet alleen strak maar ook zeer efficiënt, met een uitstekende 150 lm/W. Het verbeterde diffusorontwerp van het armatuur zorgt voor een gelijkmatige verlichting en brengt een nieuw niveau van consistentie in uw verlichtingsproject. 

Ontworpen voor flexibiliteit, is dit armatuur geschikt voor zowel bedrading aan de achterkant als aan de zijkant, wat zorgt voor een soepele integratie in een breed scala aan installatiescenario's. De robuuste constructie wordt gecompleteerd door vandaalbestendige RVS montageklemmen, die een lange levensduur en veiligheid garanderen. 

Dit armatuur is ook verkrijgbaar in uitvoeringen met voedingsschakelaars en optionele bedradingsdoorvoersets voor projecten met korte bestaande bedrading. 

 

Vervangt u liever alleen de buizen in uw verlichtingsinstallatie? 

Ontdek dan de OPPLE T8 Buis Performer - de perfecte keuze voor jouw verlichtingsupgrade! Met eenzijdige voeding en een gepatenteerde driver, voldoet deze LED-buis volledig aan IEC-normen. Eenvoudig te installeren op bestaande T8-lampen, maar alleen met EM-ballastinstallaties. 

Geniet direct van 100% licht zonder opwarmtijd dankzij geavanceerde technologie. De buis is volledig van glas gemaakt, wat niet alleen voor een stijlvolle uitstraling zorgt, maar ook de duurzaamheid bevordert. 

Met een indrukwekkende efficiëntie tot 134 lm/W biedt de OPPLE T8 Buis Performer helder en energiezuinig licht. Maak jouw verlichtingservaring compleet met deze hoogwaardige LED-buis. Upgrade vandaag nog! 

 

Bekijk het aanbod