Stil en stijlvol: Wever & Ducré lanceert geluidsreducerende design verlichting

Belgisch designlabel Wever & Ducré onthult met trots hun 'Soft Acoustics'-collectie. Een multifunctionele lijn waarin sfeervolle verlichting en design accenten gecombineerd worden met een betere akoestiek.
 

In onze moderne wereld worden we voortdurend omringd door geluid. Het hoeft dus niet te verbazen dat we af en toe naar stilte verlangen. Denk maar aan die momenten waarop we ons even willen terugtrekken, ongestoord willen werken of belangrijke gesprekken willen voeren. Het 'Soft Acoustics'-gamma van Wever & Ducré erkent deze behoefte aan rust. In het nieuwe gamma gaat sfeervolle verlichting daarom samen met een smaakvol design dat ongemerkt bijdraagt aan een betere akoestiek.

Voor de totstandkoming van de verlichtingsarmaturen worden recycleerbare PET-verpakkingen versnipperd en tot fijne vezels verwerkt. Deze worden genaaid en omgezet in een hoogwaardig PET-vilt, een 100% recycleerbaar materiaal met goede akoestische eigenschappen en een fraai uitzicht. Dankzij het PET-vilt worden storende omgevingsgeluiden subtiel gedempt, terwijl de cruciale boodschap duidelijk hoorbaar blijft.

Het geluidswerende verlichtingsgamma omvat drie varianten. Elk ontwerp zet in op aantrekkelijk licht, maar speelt tevens een cruciale rol in het creëren van een verbeterde akoestische omgeving.

SOLLI COCOON imponeert met een slim insteeksysteem waarbij twee vilten elementen omgetoverd worden tot een driedimensionale armatuur. Of je nu kiest voor een statement piece of meerdere armaturen combineert, SOLLI COCOON is jouw ultieme partner in het vormgeven van ruimtes. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen en drie kleuren.

MIRRO SOFT speelt met oppervlakken. Soms glad en reflecterend, dan weer mat en zacht, zoals de nieuwe akoestische versie vervaardigd uit het fijnste synthetische vilt. Je kan de armatuur als het ware als een kunstwerk op zich beschouwen. Verkrijgbaar in twee maten en vier kleuren.

TAPIS SOFT nestelt zich als een zachte golf tegen de muur en laat storende achtergrondgeluiden discreet opgaan in de achtergrond. Combineer de verschillende vormen naar hartenlust en bekom een uniek resultaat dat uitblinkt in vorm en functie. Verkrijgbaar in vier vormen en vier kleuren.

Ontdek de Wever & Ducre producten