Yokis: Domotica zonder domotica

Yokis_webbanner_1200x300px

U zegt home automation, wij zeggen Yokis. Yokis is een innovatief beheersysteem voor slimme woningen. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken en biedt een veelzijdige reeks aan functies om het leven van bewoners meer comfortabel, veilig en energiezuinig te maken.
 

Wij stellen twee van hun meest populaire modellen voor, die de controle over elektrische apparatuur in huis vereenvoudigen: ontdek de MTV500E en MTR2000E.

MTV500E

Een dimmer die werkt zonder nuldraad.

  • ECONOMISCH: zorgt voor een aanzienlijke besparing omdat de lichtsterkte kan worden aangepast van 3% tot 100% op een belasting van 5 tot 500W. Compatibel met alle verbruikers die kunnen dimmen.
  • COMFORTABEL: "Soft start"- en "Soft stop"-functies voor een zachte in- en uitschakeling. De laatst gebruikte lichtsterkte wordt opgeslagen, zodat het bij de eerste druk op de knop kan worden opgeroepen. Vertragingsfunctie (auto-uitschakeling)
  • UNIVERSEEL: Werkt met de gangbare merken in schakelmateriaal. Maakt het gebruik van meerdere, parallel aangesloten drukknoppen mogelijk(circuit met omschakelaars of omvormers).
Bekijk het gamma MTV500E
Yokis_webbanner_600x400px

MTR2000E

MTR2000E is een relaismodule compatibel met bestaande bedrading waarin de gemeenschappelijke draad van de drukknoppen is aangesloten op de nuldraad of de fasedraad (modus 3-draads of 4-draads).

  • ECONOMISCH: De MTR2000’s kunnen worden gecentraliseerd aan de hand van één enkele stuurdraad en diodes. Er zijn geen extra accessoires nodig. Geïntegreerde timerfunctie (onbeperkt, of configureerbaar van 2 seconden tot 4 uur)
  • COMFORTABEL: Werkt geruisloos, ook als deze achter de drukknoppen is geïnstalleerd. De "Soft start" en "Soft stop" functies zorgen voor een zachte bediening. U kunt ook een optionele uitschakelwaarschuwing instellen en een uitschakeltijd variërend van 1 uur tot 12 uur.
  • UNIVERSEEL: Werkt met de gangbare merken in schakelmateriaal. Compatibel met elk type belasting.
Bekijk het gamma MTR2000E

Yokis is een Europees product met een mooie garantie van 5 jaar.

Meer weten? Op www.vanderelst.be vindt u alle informatie.