Wereldspeler in veiligheidsverlichting Zemper vanaf nu verkrijgbaar bij Cebeo

Bij Cebeo kies je uit meer dan 100 wereldmerken voor technische, architecturale of decoratieve verlichting. En daar komt nog een merk bij: Zemper. De van oorsprong Spaanse fabrikant is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in veiligheidsverlichting. De wereldspeler verkocht al meer dan 43 miljoen toestellen voor zo’n 9000 projecten verspreid over 30 verschillende landen. Vanaf nu betreedt Zemper ook de Belgische installatiemarkt via het nationale distributienetwerk van Cebeo. 

Uitgebreid assortiment en kwalitatieve services

Zemper heeft wereldwijd het meest uitgebreide portfolio in veiligheidsverlichting, gaande van basistoestellen voor dagelijks gebruik tot draadloos geconnecteerde projecttoestellen. De verlichting voldoet aan de strengste veiligheidstesten en is erkend door onafhankelijke keuringsinstanties. Bovendien is de scherpe prijs-kwaliteitverhouding mooi meegenomen. 

 

 “Bij Cebeo staan we garant voor een snelle levering dankzij onze uitgebreide centrale en lokale voorraad, verschillende bestel- en leveringsmogelijkheden en de expertise van ons team en de vele verlichtingsspecialisten”, vertelt Karine Degreve, Category Manager Lighting. “Zemper en zijn lokale partner SLD Solutions hebben altijd hun sterke commerciële en technische ondersteuning getoond, een hoge reactiesnelheid en een uitstekende interne ontwerpafdeling. De krachten bundelen was daarom een voor de hand liggende keuze.”

Gebundelde krachten

Vanaf nu kunnen installateurs en professionele eindgebruiker dus het volledige gamma van Zemper exclusief via Cebeo aankopen. Dankzij het nieuwe partnership kunnen Cebeo-klanten nu rekenen op nog sterkere technische en commerciële ondersteuning van de Cebeo-verlichtingsspecialisten. 

Benieuwd naar de oplossingen die Cebeo en Zemper jou kunnen bieden? Grasduin door de artikelen via cebeo.be, of breng tussen 14 en 16 mei een bezoek aan de vakbeurs Cebeo Technologie 2024 in Brussels Expo.

Registreer je hier gratis