LEDVANCE SPOT COMBO IP65: De 6 in 1 Spot voor residentiële en semiprofessionele toepassingen

LEDVANCE introduceert de LEDVANCE SPOT COMBO IP65. Deze inbouwspot biedt een flexibele kleurtemperatuurregeling via een schakelaar aan de achterkant van de spot. Daarnaast is de spot uitgerust met een Power Select-systeem, waarmee de lichtstroom eenvoudig kan worden aangepast via een schakelaar op de driver. Met talrijke toepassingsgebieden en hoogwaardige productkenmerken is de LEDVANCE SPOT COMBO IP65 de ideale keuze voor vele toepassingen in hotels, restaurant en woonruimtes.

Belangrijkste kenmerken van de LEDVANCE SPOT COMBO IP65:

  • Kleurtemperatuurregeling (CCT): De spot beschikt over een CCT-schakelaar waarmee gebruikers kunnen kiezen tussen drie kleurtemperaturen: 2.700K, 3.000K en 4.000K. Hiermee kunnen ze de sfeer en ambiance van de ruimte naar wens aanpassen.
  • Power Select Optie: Met de Power Select-optie kan de installateur of eindgebruiker kiezen tussen twee lumenpakketten, waardoor men flexibel kan inspelen op de verlichtingsbehoeften van verschillende ruimtes en situaties.
  • IP65-classificatie: De spot heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat deze volledig beschermd is tegen stof en vocht. Hierdoor is de spot perfect geschikt voor toepassingen in veeleisende omgevingen.
  • Hoogwaardige materialen: De behuizing van de spot is gemaakt van duurzaam polycarbonaat (PC), waardoor de inbouwspot bestand is tegen vele uitdagende omstandigheden.
  • Eenvoudige Installatie: De spot wordt geleverd met een witte ronde ring, extra afdekringen zijn apart verkrijgbaar in zowel ronde als vierkante vormen en verschillende kleuren.
  • Brede toepassingsgebieden: De spot is een ideale vervanging voor inbouwspots met halogeenlampen en is perfect geschikt voor algemene verlichting in hotelkamers, gangen, bars, restaurants en woonruimtes.

De LEDVANCE SPOT COMBO IP65 is verkrijgbaar in een vaste (Fix) en verstelbare versie en wordt geleverd met een garantie van 5 jaar.

Bekijk het Ledvance gamma