Levels, de nieuwe decoratieve collectie van LedsC4 valt op door zijn frisheid, kleur en functionaliteit

Medium content block (33)

Het ontwerp van de Levels collectie zorgt voor een onbeperkte creatieve ervaring danzij de verschillende composities, vormen en mogelijke afwerkingen en leent zicht hiertoe zich tot het personaliseren van het design. De armaturen zijn een creatie van Nahtrang Studio en is gebaseerd op een eenvoudig ontwerp dat gemakkelijk kan worden geïntegreerd in een groot aantal omgevingen en allerlei soorten projecten.

Levels beschikken over een aangeboren charisma, in elke compositie, niet alleen dankzij de fijnheid van de vormen, maar ook vanwege de warmte van het licht en de balans die het overbrengt, sereen en ongestoord.

In deze grote familie, bestaande uit een hanglamp, plafondarmatuur, tafellamp en vloerlamp, kunnen drie geblazen glazen lichamen van verschillende afmetingen, kleur en transparantie, gecombineerd worden. Dit levert een enorm scala aan opties op, die afzonderlijk, dubbel of drievoudig kunnen worden gebruikt.

Levels-Pendant-Triple-15-ambientHQ

De glazen kappen bestaat uit drie formaten en kleuren: Amber, Groen of Smoked, elke maat in een andere transparantie (70%, 50% of 30% dekking). De ledmodule laat toe de kleurtemperatuur van het licht te wijzigen door middel van een CT switch. (2700K, 3000K of 4000K). Hierdoor kan de Levels ingezet worden in verschillende projecten, met je juiste lichttemperatuur naar wens.  

Bekijk de producten
Levels-Floor-2bodies-15-2-ambientHQ