Optimaliseer uw projecten met de geconnecteerde PrismaSeT schakelborden en kasten!

Cebeo_PrismaSeT_1200x300

PrismaSeT is een nieuwe generatie laagspanningsborden van Schneider Electric die geschikt zijn voor toepassingen tot 630A en 4000A. Deze borden zijn de ideale oplossing voor alle behoeften van uw klanten, of het nu gaat om supermarkten, scholen of ziekenhuizen. De PrismaSeT kan overal veilig, flexibel en betrouwbaar worden geïnstalleerd. 

Daarnaast is het van cruciaal belang om geconnecteerde elektrische architecturen te implementeren om het energieverbruik en de broeikasgassen van uw klanten te verminderen. Om deze reden werd het oud gamme PrismaSeT Active vervangen door de nieuwe generatie PrismaSeT laagspanningsborden, waardoor u gebouwgegevens nu nog beter kunt analyseren. 

PrismaSeT P&G

Het PrismaSeT gamma omvat 2 typen laagspanningsborden, namelijk PrismaSeT P voor installaties tot 4000A en PrismaSeT G voor installaties tot 630A. Deze schakelborden en kasten kunnen naadloos worden aangesloten met behulp van de nieuwe generatie multi-protocol gateways PAS400, PAS600 of PAS800. Hierdoor kunnen installaties nu efficiënter worden uitgevoerd, zelfs bij de meest complexe configuraties. 


 

Voordelen van de PrismaSeT laagspanningsborden 

Modern 

De borden hebben een elegant en eigentijds ontwerp dat kwaliteit uitstraalt en naadloos opgaat in elke omgeving. 

Robuust 

Dankzij het verstevigde frame, deur en handvat biedt bescherming en stabiliteit gedurende het hele traject, van transport tot installatie en gebruik.  

Duurzaam 

In lijn met de IEC 61439-1 en 2 normen, met verhoogde bescherming van installatie tot einde levensduur en extra upgrade-opties voor duurzame investeringen.  

Brandpreventie 

De kast kan worden voorzien van een draadloze sensor, PowerLogic HeatTag, die vroegtijdig oververhitting van de kabels kan detecteren. Dit vermindert het risico op elektrische brand. 

 

Technische kenmerken 

  • Elektrische laagspanningskasten tot 4000 A (PrismaSeT P) en tot 630A (PrismaSeT G). 

  • Krachtige distributiesystemen Linergy met railstellen en snelle connectoren. 

  • Volledige set van modulaire functionele eenheden getest en IEC 61439-1&2 conform laagspanningskasten. 

  • Metalen behuizing 

 

Ontdek PrismaSeT P (tot 4000 A) > 

Ontdek PrismaSeT G (tot 630A) >