Professionals vertrouwen op Panduit

PAN Steel Banners_Dutch 1200x300

In de wereld van kabelbeheer is Panduit hét merk van vertrouwen. De Pan-Steel® roestvrijstalen kabelbinders staan synoniem voor kwaliteit, kracht en duurzaamheid.

Deze kabelbinders genieten een uitstekende reputatie vanwege hun status als industriestandaard voor het bundelen van kabels in veeleisende omgevingen waar snel en foutloos werken cruciaal is. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal trotseren ze corrosie, chemicaliën en extreme temperaturen. Zelfs onder zware belasting houden ze kabels stevig op hun plaats zonder te verschuiven of te breken. Dankzij ons gepatenteerde laagprofiel kopstuk bereik je de hoogste treksterkte met minimale inspanning. Het vergrendelingsmechanisme garandeert een ijzersterke grip die nooit verslapt. Bovendien zijn de afgeronde randen ontworpen om letsels en kabelschade te voorkomen.

Ontdek het gamma

Onze gecoate roestvrijstalen binders hebben een hoogwaardige poedercoating van polyester of Nylon 11, waarbij een speciale machine de uniformiteit en dikte van de coating meet. Panduit's rigoureuze kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat het aantal onderdelen dat niet aan de normen voldoet minder is dan honderd per miljoen. 

Waarom kiezen voor Panduit Pan-Steel® roestvrijstalen kabelbinders:

  • Kracht: Ze bieden ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid, ideaal voor zelfs de meest veeleisende toepassingen. 
  • Corrosiebestendigheid: Dankzij het hoogwaardige roestvrij staal gaan ze jarenlang mee, zelfs in corrosieve omgevingen. 
  • Eenvoudige installatie: Het gebruiksgemak maakt je werk snel en efficiënt. 
  • Lage installatiekosten: In combinatie met Panduit gereedschap zorgen ze voor een driemaal  snellere installatie, wat resulteert in lagere arbeids- en installatiekosten. 
  • Wereldwijde beschikbaarheid: Snelle leveringen en solide voorraadposities ondersteunen je tijdkritische projecten. 
  • Uitzonderlijke ondersteuning: Op verzoek biedt Panduit PPAP, materiaalcertificaten, testresultaten en andere documentatie om je maximaal te ondersteunen. 
Download het testing report

Kies voor de bewezen kwaliteit van Panduit en ervaar de voordelen van onze Pan-Steel® roestvrijstalen kabelbinders voor moeiteloos kabelbeheer in al jouw projecten. Ga voor sterkte, betrouwbaarheid en eenvoudige installatie met Panduit.


Meer info op de website van Panduit.