OBO Bettermann aftakdozen 

Kwaliteitsvol, veelzijdig en veilig

De A-serie: voor alledaagse toepassingen

De A-serie kabeldozen van halogeenvrij, elastisch thermoplast bieden een eenvoudige oplossing voor eenvoudige toepassingen. Dankzij de externe bevestiging met klemdeksel zijn de dozen snel en eenvoudig te monteren. Ze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en geschikt voor TL-armaturen tot kelderruimtes. Het meegeleverde uitsnijgereedschap vergemakkelijkt het vlotte openen van de kabeldoorvoeren. 

Promo: in februari geniet u 5% korting op uw aankoop van A6-A11 kabeldozen bij uw favoriete Cebeo-filiaal! 
 

Ontdek de A-serie

De T-serie: hoge belastingsgraad en grote veelzijdigheid

De kabeldozen uit de T-serie zijn van hoogwaardig materiaal, beschikken over praktische wanddikten, zijn bijzonder stabiel en geschikt voor hogere belastingen. Geschikt voor toepassing binnen en ook voor de verschillende eisen in beschermde buitenopstelling dankzij praktische details en een intelligente constructie. Denk hierbij aan de flexibele bedradingsruimte in verschillende maten en vormen, evenals de controle van elektrische componenten en de kleurdifferentiatie van elektrische circuits. Met de T-serie heeft u op elke vraag het juiste antwoord. 


 

Ontdek de T-serie

De X-serie: voor de meest extreme omstandigheden

De kabeldozen uit de X-serie zijn niet alleen bestand tegen de zwaarste mechanische belastingen, maar hebben ook met functioneel en doordacht design. Enerzijds beschikbaar met uitbreekbare ingangen als kabelaansluitdoos en anderzijds als gesloten lege behuizing en verkrijgbaar in verschillende maten: ook hier biedt OBO een veelzijdige oplossing.  

De X-serie voldoet aan alle eisen voor hedendaagse en praktijkgerichte verbindingsdozen: zo biedt de X-serie een hoge bedradingsruimte en een eenvoudige, flexibele montage en bevestiging. Daarnaast kunnen ze naar keuze met binnen-, buiten- of hoekbevestigingen worden gemonteerd, zowel binnen als buiten.

Ontdek de X-serie