You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Verlichting

Verlichting voor binnen of buiten, inbouw of opbouw?


Cebeo helpt graag bij jouw verlichtingsvraagstuk, of je nu op zoek bent naar decoratieve, technische of architecturale verlichting. De perfectionering van LED-technologie zorgt voor eindeloze en duurzame toepassingen met een langere levensduur, en (dus) meer efficiëntie. Onze specialisten volgen deze evoluties op de voet, en bieden steeds advies op maat. Bij ons kan je terecht voor een ruim assortiment, dat mee evolueert met de ontwikkelingen van de markt.

ONTDEK DE PRODUCTEN

Nog geen login? Vraag je login aan


 

technolux

Technolux

"Onze selectie aan de beste prijs-kwaliteit"

Technolux is onze eigen unieke lijn voor zowel courante als meer gespecialiseerde verlichtingstoestellen. Onze specialisten maken bij kwaliteitsfabrikanten een selectie van LED-toestellen voor zowel residentiële, tertiaire en industriële toepassingen, indoor en outdoor.

Download cataloog

Delta Light

Delta Light

Pure lighting pleasure

Sinds de oprichting in 1989 is Delta Light een marktleider en gangmaker geweest in architecturale verlichting zonder ooit in te leveren op kwaliteit en innovatie. Dankzij innovatieve verlichtingsconcepten creëert Delta Light een subtiele mix van architectuur, technologie en design.

MEER WETEN

ledvance

Ledvance

Advancing light

LEDVANCE biedt een compleet assortiment LED armaturen voor een breed spectrum aan toepassingsgebieden, intelligente verlichtingsproducten voor smart homes en -gebouwen, een van de grootste LED lampenportfolio's in de sector en componenten zoals drivers en flexibele LED strips.

MEER WETEN

verlichting op grote hoogte

Verlichting op grote hoogte

"Wat werkt best?"

Is puntbronverlichting altijd de aangewezen keuze in magazijnen? Presteert lijnverlichting beter in gangen? Wat is de meest economische optie? Welke invloed speelt de installatiehoogte bij mijn keuze? Is een relighting naar LED écht zoveel energiezuiniger? (Ja!)

MEER WETEN

ledtube keuzehulp

Kies de juiste LEDtube

"Handige checklist bij het kiezen van jouw LEDtube"

LEDtubes kunnen een heuse besparing opleveren ten opzichte van traditionele verlichting. Maar welke reeks is nu het meest geschikt voor jouw project?

Ontdek het met onze gloednieuwe LEDtube keuzehulp.

ONTDEK DE LEDTUBE KEUZEHULP

smart oplossingen

SMART OPLOSSINGEN?

"WIN-WIN VOOR GEBRUIKER EN INSTALLATEUR"

Smart oplossingen bewijzen hun meerwaarde in tal van technieken. Ze bieden meer gebruikerscomfortenergiebesparing en een verhoogde levensduur van de toestellen. Maar ook de installateur vaart er wel bij om slimme en geconnecteerde toepassingen te installeren. Hoe?
Lees er alles over in dit dossier!

MEER WETEN

 

 

 

 

Testimonials
Projecten
Downloads
Nieuws

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.