You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Let’s energize our future

Terugblik op één eeuw Cebeo

Terugblik op één eeuw Cebeo

In 2022 blaast Cebeo 100 kaarsjes uit. Sinds de stichting in 1922 – toen nog onder de naam CBC – hebben we een mooie weg afgelegd. Bij de start van dit bijzondere jaar nemen we je mee langs de belangrijkste mijlpalen van de voorbije eeuw.

LEES VERDER


 

download volledig dossier

bekijk volledig dossier

 


Terugblik op 2021

Terugblik op 2021, een bijzonder jaar

Régis André, die een jaar geleden Alexander Dewulf opvolgde als CEO van Cebeo, kan tevreden terugkijken op 2021. Het was een jaar waarin hij de onderneming leerde kennen en ook een jaar van sterke commerciële activiteit. Bovendien werden twee sleutelprojecten voor de toekomst van Cebeo gelanceerd: de bouw van ons nieuw logistiek centrum en de vervanging van onze digitale tool. Samen met het hele directieteam van Cebeo is hij dan ook tevreden over 2021, dat in veel opzichten een bijzonder jaar was.

LEES VERDER


Ons nieuwe Cebeo Distribution Center rijst dit jaar al grotendeels uit de grond

Ons nieuwe Cebeo Distribution Center rijst dit jaar al grotendeels uit de grond

Om een organisatie zoals Cebeo op volle kracht te laten draaien, moeten alle radertjes van het omvangrijke netwerk in elkaar passen. Eén van de meest cruciale onderdelen van die imposante puzzel, is zonder twijfel het Cebeo Distribution Center (of kortweg: het CDC). Nu het huidige CDC in Moeskroen op zijn limieten botst, is de bouw van een gloednieuwe logistieke motor volop bezig. Samen met Danny Gotink (Director of Logistics Belgium) en Wim Haemelynck (Senior Project Manager) staan we stil bij het belang en de voortgang van dit stevig uit de kluiten gewassen project.

LEES VERDER


Cebeo Solutions for Industry helpt je vooruit

Cebeo Solutions for Industry helpt je vooruit

De industrie heeft de voorbije jaren enorme stappen vooruitgezet op technologisch vlak. Zo vind je tegenwoordig in zowat elk zichzelf respecterend (maak)bedrijf slimme en geconnecteerde machines, die het leven van medewerkers, management én klanten een stuk eenvoudiger maken. Tenminste: als ze bij die evolutie de perfecte ondersteuning krijgen van de juiste partner(s). Dankzij een aantal strategische keuzes is Cebeo mettertijd uitgegroeid tot een totaalaanbieder die elke industriële klant maximaal kan ontzorgen. Onder de vlag ‘Cebeo Solutions for Industry’ zetten we dat sinds medio 2021 krachtiger dan ooit in de schijnwerpers.

LEES VERDER


 

Meer dan een ‘box mover’: ontdek enkele partnerships

Wie Cebeo zegt, zegt ‘distributeur van elektrotechnisch materiaal’. Maar Cebeo is veel meer dan enkel een groothandelaar. Middels onze uitgebreide dienstverlening maken we dagelijks het verschil. In elke fase van een project kan men beroep doen op onze service: van productkeuze, over technisch advies, studie en berekening, uitwerken van een oplossing, tot levering en dienst na verkoop. Onder andere dankzij onze intense samenwerking met topfabrikanten in de sector maken we deze belofte waar. In dit Cebeo Insights-magazine gaan we wat dieper in op enkele partnerships.

 

Partner - Renson Ventilation

 

Renson Ventilation en Cebeo vormen al 15 jaar een krachtige ventilatietandem

We leven in tijden waarin het belang van ventilatie groter is dan ooit tevoren. In dat kader is de wisselwerking tussen Renson Ventilation en Cebeo een grote troef. Allebei huldigen we de ‘green & smart’ -aanpak om zo bij te dragen tot de creatie van gezonde omgevingen.

LEES VERDER


Partner - ABB

 

ABB en Cebeo verhogen awareness bij installateur over energietransitie

Samen met ABB doen we er bij Cebeo alles aan om het bewustzijn rond energietransitie bij installateurs te vergroten. De systemen voor e-mobility van ABB zullen essentieel zijn als almaar meer mensen naar elektrische voertuigen overschakelen.

LEES VERDER


Partner - Panduit

 

Panduit en Cebeo scoren sterk in systemen voor datacommunicatie en elektrotechniek

Ook voor Panduit is Cebeo intussen zoveel meer dan een ‘box mover’. Het innovatiegedreven bedrijf geniet wereldwijd van een ijzersterke reputatie, onder meer door de fabricage van fysieke data-infrastructuur voor commerciële en industriële gebouwen en datacenters.

LEES VERDER


 

Partner - Niko

 

Niko viert 25 jaar specialisatie in huisautomatisering

Niko is sinds een kwarteeuw een autoriteit in systemen voor huisautomatisering. De oplossingen werden almaar gebruiksvriendelijker en krijgen regelmatig handige, energiebesparende updates. Bij Cebeo spelen we daarop in met passende, milieuvriendelijke producten die eenvoudig met Niko Home Control kunnen worden geconnecteerd.

LEES VERDER

Partner - Legrand

 

Legrand en Cebeo bewijzen meerwaarde in grote projecten

Die connectie is er bij grote projecten ook tussen Legrand en Cebeo. Dat blijkt onder meer via sprekende realisaties in de ziekenhuissector en in de nieuwe gevangenissen van Haren en Dendermonde. Legrand hoopt de krachtenbundeling nu ook te vertalen naar kleinere projecten en andere markten.

LEES VERDER

Partner - Opple

 

OPPLE en Cebeo helpen installateur overstappen naar ‘Smart Lighting’

‘Smart’ is tegenwoordig het centrale thema in alles wat met verlichting te maken heeft. Als exclusieve distributeur voor OPPLE in België, schakelen we een versnelling hoger om de markt hierover te sensibiliseren. Installateurs zullen in hun nopjes zijn omdat de nieuwe aanpak veel tijd bespaart.

LEES VERDER

 

 

Stobart plukt vruchten van krachtige tripartite

PROJECT 

Stobart plukt vruchten van krachtige tripartite tussen Heveco, Schneider Electric en Cebeo

Met Schneider Electric vormt Cebeo intussen ook al jarenlang een goed geoliede tandem. Samen spelen we gericht in op projectgerichte vragen van installateurs. Zo beschikken de specialisten in het Cebeo Competence Center over heel wat knowhow en ervaring om Schneider Electric-systemen volledig volgens de wensen van de eindklant en de installateur te configureren.

LEES VERDER

 

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.