You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Tertiair

tertiair

Energie-efficiëntie, comfort en veiligheid zijn basisvereisten voor heel veel tertiaire en commerciële gebouwen. De mogelijkheden om hieraan invulling te geven, evolueren voortdurend en zijn afhankelijk van de functie van het gebouw.

Zeker is: als elke schakel in de keten van het bouwproces goed geïnformeerd is en over voldoende kennis beschikt, zullen veel betere en duurzame keuzes gemaakt worden voor de technische installaties.

Om je als installateur zo goed mogelijk te ondersteunen verzamelden we hieronder alle relevante info voor de tertiaire markt.


DOSSIERS

OPLEIDINGEN EN EVENTS

NIEUWSBERICHTEN

DOWNLOADS

SERVICES

Hoe kunnen we je helpen?

Onze tertiaire services

Jouw klanten rekenen op uw technische expertise en knowhow. Jij mag hetzelfde verwachten van Cebeo. Onze technische specialisten in verschillende technieken ondersteunen je voor een optimaal resultaat van jouw project. Hun analyse, studie en ontwerp stemmen ze af op jouw noden. Heb je een project in home & building automation, verlichting, HVAC of energie? Aarzel niet en vraag het advies van een van onze specialisten.

Ik heb een vraag

 

campus

BLIJF BIJ MET OPLEIDINGEN VAN CEBEO CAMPUS

Technieken en technologie evolueren voortdurend en tegen een hoog tempo. Wens je bij te blijven? School je bij met het Cebeo Campus opleidingsprogramma. Het bevat trainingen in diverse technieken, producten en systemen. Raadpleeg het actueel overzicht van Cebeo Campus en schrijf je in voor de opleiding(en) van je keuze.

BEKIJK ONZE OPLEIDINGEN


hoe bestellen

E-BUSINESS

E-business bij Cebeo is veel meer dan online bestellen. De Cebeo e-shop is het perfecte digitale platform ter ondersteuning van je business: producten zoeken, offertes raadplegen, bestellen, leveringsinformatie en facturen beheren... Het kan allemaal. En met de Cebeo App heb je ons assortiment binnen handbereik. De handige scanfunctie is jouw Eerste Hulp bij Voorraadbeheer

MEER OVER E-BUSINESS


filiaal servicepunt

UW FILIAAL ALS SERVICEPUNT

Met meer dan 50 filialen is uw dichtste servicepunt nooit veraf. Je kan er terecht voor professioneel advies, productinformatie, jouw aankopen of afhalingen tijdens en buiten de openingsuren. Wens je meer gespecialiseerd advies? Ook hiervoor kan je in onze filialen terecht.

BEKIJK ONZE FILIALEN


lightstudio

ONTDEK IN CEBEOLIGHTSTUDIO HOE LICHT HET VERSCHIL MAAKT

Heb je een verlichtingsproject? Maak dan - samen met jouw klanten - een afspraak in een van onze Cebeologhtstudio's. Een lichtadviseur werkt er een oplossing op maat uit van jouw project. Je ontdekt er ook hoe het juiste licht voor elke toepassing het verschil maakt. En natuurlijk vind je er een uitgebreid assortiment toestellen van toonaangevende merken.

MEER OVER CEBEOLIGHTSTUDIO


calculatoren

MAAK EEN BETROUWBARE BEREKENING

Een betrouwbare berekening vormt in veel gevallen de basis voor een kwalitatieve installatie. Gebruik onze online berekeningstools voor zonnepanelen of warmteverlies of zoek welke subsidies er zijn. In enkele kliks krijg je een rapport in jouw mailbox.

BEKIJK ONZE CALCULATOREN


welke logistieke diensten

LOGISTIEKE DIENSTEN

Je bestelling correct leveren in de kortst mogelijke tijd en op de plaats die je zelf bepaalt. Daarvoor zijn dagelijks meer dan 200 logistieke medewerkers in de weer. Heb je specifieke logistieke noden. Ook daar kan Cebeo ongetwijfeld een aantwoord op bieden.

BEKIJK ONZE LOGISTIEKE DIENSTEN


 

Ontdek al onze services

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.