You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Bailey Bulbs voor feestdagen

Bailey Bulbs

 

Bailey heeft het grootste assortiment filament LED lampen voor de professional. Ook het assortiment pendelsets, lampvoeten, tafellampen, snoeren etc. om die lampen tot hun recht te laten komen, is inmiddels ook aanzienlijk. Bailey voegt constant nieuwe ontwikkelingen op dit gebied toe om deze trend gaande te houden. Door steeds van lamp of accessoires te wisselen kan men op simpele wijze de sfeer van de ruimte elke keer weer opnieuw veranderen.

Voor o.a. de feestperiode heeft Bailey de serie Filament Silhouette lampen. E27 led lampen met het filament thematisch gevormd. Zo zijn daar de kerstboom (met groen filament), kerstklok, sneeuwvlok en maan. Maar ook de muzieknoot, het hart, de zon en het kruis. Het kruis wordt geleverd in een T45 lamp de rest van de vormen zitten in een Globe 95mm omhulsel.

In de Led Filament Silhouette serie bepaalt het filament het karakter van de lamp. Door de lichtkleur (2000K) hebben de lampen al een warme uitstraling. Door de vorm van het filament krijgt de lamp het uiteindelijke karakter. Met de huidige stand van de techniek is er veel mogelijk met de flexibele filamenten die men in allerlei vormen en posities kan positioneren. De led lampen zijn vanzelfsprekend energiezuinig en hebben een E27 fitting zodat ze in de meeste tafellampen en hanglampen gedraaid kunnen worden. Daarbij moet men natuurlijk wel op de positie van de vorm letten zodat men de lamp niet onderste boven plaatst of hangt. Voor een bijpassend armatuur bekijk het uitgebreide Bailey assortiment.

Sfeervolle feestdagen vast!

Bekijk ons assortiment

Bailey Bulbs
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.