You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

BeamTech: Eaton’s industriële noodverlichtingsarmatuur

Beamtech Eaton

 

BeamTech is voorzien van een eigentijds design met verstelbare schijnwerpers, die kunnen zorgen voor een efficiënte verlichting van lange, smalle vluchtwegen óf voor het verlichten van grote, open ruimtes. De IP65 beschermingsgraad en de IK07 slagvastheid maken BeamTech perfect voor vrijwel alle veeleisende omgevingen.

Door een compleet re-design van de BeamTech productfamilie, kan dit armatuur (met een lichtopbrengst van 500 tot 2000 lumen) nu ook heel goed worden toegepast in gebieden waar esthetiek belangrijk is, zoals theaters en winkelcentra. Door gebruik te maken van de accessoire beschermkorf of het inbouwframe wordt de veelzijdigheid /toepasbaarheid van het armatuur ook nog eens vergroot.

Unieke E-focus technologie

Met de E-focus functie kunt u zelf het verlichtingspatroon kiezen dat u nodig heeft voor de toepassing. Zowel breedstralende anti-paniekverlichting als gebundelde vluchtrouteverlichting zijn mogelijk met dezelfde armatuur. Selecteer eenvoudigweg brede of smalle lichtspreiding via de testknop.

Afhankelijk van de keuze voor smalle of brede lichtspreiding, door middel van de E-focus functie,
kunnen vluchtroutes en open ruimtes, maar ook brandblus- en EHBO middelen, perfect worden verlicht. Hierbij zijn, afhankelijk van de ingestelde richtingen van de schijnwerpers, montagehoogtes tot 25 meter met tussenafstanden tot ruim 36 meter mogelijk.

Volledig verstelbare schijnwerpers

De led-schijnwerpers van BeamTech kunnen eenvoudig in stappen van 15° worden ingesteld tussen 0° en 90°. Ook kunnen ze tot 360° worden gedraaid voor ultieme flexibiliteit tijdens de installatie en het lichtontwerp. Met BeamTech is het eenvoudig mogelijk om volgens de eisen van NBN-EN 1838 een verlichtingssterkte van 5 lux te realiseren op o.a. de brandbestrijdingsuitrusting (zoals brandslanghaspels), handbrandmelders en eerstehulpposten.

beamtech eaton

Bekijk het volledige aanbod van Eaton
Meer info op eaton.be

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.