You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Bega: de nieuwe catalogus voor binnenarmaturen: Ruimte voor nog meer inspiratie

bega

 

De nieuwe BEGA catalogus voor binnenarmaturen 64 biedt heel wat inspiratie. Naast de productafbeeldingen illustreren tal van toepassingsvoorbeelden het unieke design en de bijzondere lichteffecten van de BEGA binnenarmaturen in de praktijk.

Het huidige assortiment voor binnen biedt oplossingen voor zo goed als alle verlichtingseisen. Via de vele innovaties komen in deze 268 pagina's dikke catalogus ook de afdelingen aan bod die bij BEGA verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de binnenarmaturen, alsook de nieuwigheden die daar ontstaan zijn.

Kiezelstenen aan het strand vormen de inspiratiebron voor een nieuwe interpretatie van de BEGA Lichtbaustein®. Met de zachte, vloeiende en spontaan ogende vormen van de wandarmaturen kan creatief ingericht worden. Deze 'lichtgevende kiezelstenen' zorgen steeds weer voor nieuwe lichteffecten dankzij de glazen die naar believen gedraaid kunnen worden op de armaturen.

De populaire serie STUDIO LINE werd verder uitgebreid. Onder het motto 'armatuur en lichtobject in één' ontstaat een zo goed als grenzeloze speelruimte bij de vormgeving met veel verschillende armaturen, die ook wanneer het licht uit is al een mooi effect geven.

Erg smalle en lange armaturen bieden indrukwekkende mogelijkheden voor het hele ontwerpproces. De nieuwe pendel- en wandarmaturen beschikken over een vormgeving die de ruimte op een buitengewone manier karakter verleent. Dankzij een lichtverspreidende siliconen diffusor die in het armatuur verwerkt is, deze verdelen het licht zacht en gelijkmatig naar boven en onderen toe voor een perfecte verlichting.

bega

 

bega

Armaturen met zoom-effect zorgen ervoor dat de bundelbreedte traploos ingesteld kan worden om ze volledig af te stemmen op de verlichtingseis in kwestie.

De BEGA catalogus voor binnenarmaturen 64 is beschikbaar op de website bega.com als bladercatalogus en in pdf-formaat.

 

Bekijk het volledige aanbod van Bega

 

bega

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.