You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

xEnergy BPM-O wandverdeler bestand tegen water en stof

In navolging van de succesvolle xEnergy Basic BP-O plaatstalen borden van Eaton met een IP30-beschermingsgraad heeft Eaton het assortiment uitgebreid met witte (RAL 9016) xEnergy Basic BPM-O borden met een IP55-beschermingsgraad.

Een IP-beschermingsgraad biedt goede bescherming tegen waterstralen van bijvoorbeeld sprinklerinstallaties, gesprongen waterleidingen of stoffige omgevingen. Deze gelaste BPM-O wandverdelers zijn voorzien van een zwenkhevelgreep, 3-puntsvergrendeling, en een dak- of bodemplaat met openingen voor F3A-flensplaten. De borden kunnen gevuld worden met hetzelfde Profi+ inbouwsysteem als toegepast in de xEnergy BP-O borden van Eaton.

Zowel de xEnergy Basic BP-O als BPM-O borden zijn opgenomen in de software Configurator xEnergy voor het ontwerpen en calculeren van eenvoudige tot complexe borden. De xEnergy configuratiesoftware wordt gratis door Eaton aangeboden via de website. In een nieuwe serie instructievideo’s worden de belangrijkste basishandelingen uitgelegd zodat je snel aan de slag kunt.

 

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.