You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Buitenverlichting van topkwaliteit: maak kennis met OPPLE’s producten

opple

 

We zijn verheugd om drie van onze best beoordeelde producten voor buitenverlichting te presenteren: de Bollard Luke, Floodlight EcoMax en Wall-light Lucia.

De Bollard Luke is een architecturale stedelijke landschapsarmatuur die perfect is voor buitentoepassingen. Met een modern LED-moduleontwerp en een naar beneden gerichte lichtcirkel is dit armatuur verkrijgbaar in twee hoogtes en heeft het een IP65- en IK10-classificatie. Het armatuur is ook geschikt voor gebruik in kusttoepassingen. Bovendien zorgen de standaard bovenkap accessoire en de waterdichte IP68-connector voor een eenvoudige installatie en bedrading.

Onze Floodlight EcoMax-familie biedt een compleet assortiment schijnwerpers van 10 tot 200 W, met een compact ontwerp en een hoge efficiëntie tot 130 lm/W. Verkrijgbaar in wit en zwart in versies van 10/20W, zijn deze schijnwerpers ook uitgerust met een ontluchter om condensatie te voorkomen. Een geïntegreerde versie met bewegingsdetectie (MD) is beschikbaar in 10/20W, waardoor dit een ideale optie is voor energiebesparende toepassingen.

Tot slot is onze stijlvolle en compacte wandlamp Lucia perfect voor buitenverlichting aan de muur. Met een ultraslank ontwerp dat slechts 30 mm dik is, creëert dit armatuur een esthetisch up-down verlichtingseffect. De elegante gegoten behuizing heeft geen zichtbare schroeven, en het armatuur is gemakkelijk door te lussen tijdens de installatie. Met een IP65-classificatie is de Lucia ook geschikt voor gebruik in kusttoepassingen.

Wij zijn er trots op producten van topkwaliteit te leveren die zowel stijl als functionaliteit combineren. Kijk op onze website voor nog meer producten in ons Urban-assortiment. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen of advies.

Bekijk ons assortiment

opple
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.