You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Cebeo Home, het nieuwe residentiële magazine

Welcome Home!

Cebeo is trots je het nieuwe magazine Cebeo Home te kunnen voorstellen. Het is het eerste in een rij van vier nieuwe titels.

Waarom pakken we uit met nieuwe magazines?

Vooreerst omdat Cebeo ook in dit digitale tijdperk bewust blijft investeren in printcommunicatie. Papier behoudt zijn waarde als informatiedrager. Een magazine vastnemen, doorbladeren, voelen, bekijken en lezen wanneer je het kiest… het blijft toch een specifieke ervaring.

Wat is er anders?

Met de nieuwe titels willen we beter inspelen op de informatienood van belangrijke klantensegmenten. Zo brengen we in deze Cebeo Home voornamelijk info die installateurs en andere actoren van de residentiële markt kan inspireren. We hopen dat je je ook thuis zal voelen in dit blad.

Niet alleen de inhoud is nieuw, je zal merken dat ook de vorm anders is. Over geuren en kleuren kan je lang en veel discussiëren, maar wij vinden de nieuwe look & feel alvast stijlvol.

Ik spreek bewust over ‘wij’, want de samenstelling van dit en alle andere magazines is het resultaat van vele uren werk van een team. Ook dit wijst erop dat Cebeo er nog altijd veel belang aan hecht om je relevante informatie te brengen. Het is een van de vele vormen waarmee we je business proberen te ondersteunen.

In de eerste Cebeo Home vind je een dossier over de Cebeo filialen. Meer ga ik er hier niet over prijsgeven. Doorblader dit magazine gerust, bekijk en lees het wanneer je dit het beste uitkomt.

Met vriendelijke groeten

Jo Vanackere
Communication Manager Cebeo nv.


 

Bekijk de Cebeo Home

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.