You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Cuppa, decoratieve hanglampen voor magnetische profielen

cuppa

 

De Cuppa-collectie is ontworpen als aanvulling op ons gamma magnetische profielen en breidt de collectie uit met decoratieve hanglampen. De hanglampen zijn uitgepuurd tot in de kleinste details. De Cuppa-lichtarmatuur van Delta Light bestaat uit een pendel die aan een magnetisch profiel wordt bevestigd. Onderaan vormt een LED-module in zwart of wit met een gouden randje, de drager van de armatuur waarop vier verschillende lampenkapmodellen – in zwart, wit of goud – kunnen steunen. Drie kegelvormige Cuppa Shade en één schijfmodel Cuppa Disk maken dit design speels maar tegelijk ook gracieus en stijlvol door de pure vormen en fijne lijnen.

Spring speels om met Cuppa

Niettegenstaande het strakke design van elke lampenkap, blijft Cuppa toegankelijk voor elk interieur. Je hebt de flexibiliteit om de armatuur op één enkele module samen te stellen, volledig naar de wensen van jouw klant. Dankzij de Cuppa-pendels, kan je eenvoudig de ophanghoogte van de beoogde lengte aanpassen.

De eindeloze mogelijkheden in combinatie met het flexibele plaatsingsgemak, zorgt dat je met de Cuppa op een speelse manier omgaat met licht in elke ruimte.

Bekijk ons assortiment
Meer op deltalight.com

cuppa
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.