You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

De nieuwe "Lighting Bible" van Delta Light

Een speciale editie voor hun 30-jarig jubileum


DELTALIGHT, dé specialist in architecturale verlichting, viert dit jaar zijn dertigste verjaardag.

30 jaar streven naar service en producten van topkwaliteit. 30 jaar groei, innovatie en transformatie van een lokale fabrikant naar het Delta Light van vandaag met een breed scala aan projecten over de hele wereld. Met meer dan 1100 pagina's gewijd aan nieuwe producten, technische innovaties en projectfoto’s, is de nieuwe catalogus een eerbetoon aan dit jubileum.

lighting bible

Bekijk de Lighting Bible

 

The Lighting Bible® is in 1997 voor het eerst gepubliceerd en heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd; deze catalogus geeft een overzicht van projecten gerealiseerd met Delta Light over de hele wereld: individuele of collectieve woonprojecten, hotels, kantoren, restaurants, showrooms en openbare gebouwen.

 Ook tijdens zijn dertigste jaar blijft Delta Light doen waar het goed in is: verrassen met nieuwe collecties, nieuwe vormen, nieuwe toepassingen en nieuwe technologieën.

"Door de jaren heen hebben we onszelf de missie gegeven om elk jaar opnieuw nieuwe collecties voor te stellen. We bevinden ons in een zich ontwikkelende industrie. Nieuwe materialen en nieuwe technologieën stellen ons in staat de grenzen te verleggen en nieuwe verwachtingen en trends in architectuur en ontwerp dagen ons uit om innovatieve oplossingen te vinden." Jan Ameloot.

 

NIEUWE COLLECTIES

 

LASS-OH!

Lass-Oh! glijdt door de kamer als een slang door het gras en wordt gekenmerkt door zijn fijne cilindrische contour. Deze nieuwe collectie biedt een reeks elegante, flexibele en uiterst fijne ophangingen. Lineair, vierkant of rechthoekig - allemaal voorzien van miniatuur-LED's die zorgvuldig verborgen zijn in de afgeronde hoek.

Lass Oh! biedt de mogelijkheid om een ​​artistieke en persoonlijke toets aan alle binnenruimtes toe te voegen. 4 vormen en twee afwerkingen (zwart en goud) laten toe te combineren, spelen en aan te passen aan residentiële, commerciële of kantooromgevingen.

Speciale aandacht is besteed aan de engineering van dit nieuwe assortiment. Minimalistische LED-modules worden discreet in de unit geplaatst, wat minimale verblinding en maximaal visueel comfort garandeert. De hyper fijne kabels zorgen ervoor dat de ophanging lijkt te verdwijnen. Deze kunnen overal op de ophanging worden gepositioneerd en bieden een uiterst flexibele installatie.

De 4 vormen van Lass Oh! zijn verkrijgbaar in Zwart of in Delta Light Flemish gold. Beide afwerkingen vullen elkaar perfect aan om schone, grafische en elegante configuraties mogelijk te maken.

Bekijk aanbod

LASS-OH!

 


 

BREESS
Breess - door Luc Ramael voor Delta Light

Breess is een decoratief wandlicht met indirecte diffusie. De vorm is geïnspireerd door de poëtische beweging van papiervellen die door de wind wervelen. De schansen kunnen afzonderlijk worden gebruikt als extra verlichting of worden gecombineerd in een symmetrische of asymmetrische compositie.

De dunne en gebogen behuizing heeft een lengte / breedte-verhouding die vergelijkbaar is met die van een vel papier. De afwerking is mat wit met verwijzing naar de meest voorkomende kleur van een standaard vel papier. Met een muurbevestiging achter het blad lijkt de wandlamp tegen de muur te zweven, waardoor het gevoel van ruimte eromheen wordt versterkt.

Breess is beschikbaar in 2 versies, staand of liggend, met verwijzing naar de stand van een afgedrukt vel papier. Beide versies hebben een gevouwen kant. Alle modellen kunnen in beide richtingen aan de muur worden gemonteerd. Door de verschillende modellen met elkaar te combineren kan een oneindig aantal configuraties worden gemaakt.

BEKIJK AANBOD

 


 

Fragma

Fragma is dankzij de nieuwste rondekringsprojector geschikt voor de meest veeleisende commerciële omgevingen. Dankzij Delta Light’s unieke LED Caset® -technologie (voor het eerst gebruikt bij Delta Light’s Polesano) combineert Fragma de essentiële criteria om visueel comfort te garanderen met optimale prestatieverhoudingen. Verschillende LED's worden geassocieerd met individuele lenzen om een ​​heldere en uniforme verlichting te creëren, terwijl nieuwe fotometrische eigenschappen hun efficiëntie optimaliseren.

Fragma wordt gekenmerkt door een solide zwarte doos voorzien van een besturingsmechanisme verbonden met een volledig flexibele drager, waardoor rotatie mogelijk is to 355° en er gekanteld kan worden tot 90°. Verkrijgbaar in 3 versies en in verschillende vermogens (tot 50.000 lumen).

Om de stralingshoek van Fragma te optimaliseren, kunnen dunne platen met microlenzen geplaatst worden.

Zijn veelzijdigheid, geavanceerde technologie en strak design maken van Fragma de perfecte projector voor de meest veeleisende omgevingen.

Bekijk aanbod

fragma

fragma


 

needle
Needle

Needle, door zijn slanke vorm, brengt een vleugje elegantie en verfijning in elk project.

De dunne buizen hangen aan het plafond of kijken heimelijk om hen heen om een ​​lichtstraal te projecteren wanneer dat nodig is.

Het is mogelijk om verschillende armaturen te combineren om een reeks van staven te creëren of om Needle alleen in al zijn eenvoud te gebruiken.

Needle is beschikbaar met enkele of dubbele buis, op- of inbouw, vast of verstelbaar. Needle is beschikbaar in twee afwerkingen: Flemish gold en Black Bronze.

BEKIJK AANBOD


 

Shiftline Matrix

Het Shiftline Matrix M26 L-systeem is het antwoord van Delta Light op diegenen die maximale flexibiliteit vereisen. Dit magnetische verbindingssysteem maakt het mogelijk om complexe profielennetwerken te maken voor het structureren van licht in een ruimte.

Met slimme connectoren kunt u meerdere projectors samenstellen en meerdere combinaties maken. Deze 2P-connectoren bieden niet alleen de verbinding tussen twee projectoren, ze dienen ook als decoratieve elementen, met hun cilindrische vorm die ritme geeft aan de rechte lijnen van het profiel. Voor meer contrast en durf is het mogelijk om gouden connectoren te koppelen en te voldoen aan design- en functionaliteitswensen.

Het Matrix-systeem wordt aangevuld door een breed scala aan directionele en lineaire modules, allemaal magnetisch. Dit biedt oneindige verlichtingsmogelijkheden in afhankelijk van de vereisten van het project, zij het ritmisch, industrieel of geavanceerd.

shiftline matrix

 

Magnetic curves

De volledig magnetische oplossingen Shiftline en Splitline zetten een nieuwe stap voorwaarts met de toevoeging van gebogen hoeken aan hun brede scala van bestaande opties en maten.

Of de keuze gaat naar een hoek van 135° of 90°, inbouw of opbouw, alle nieuwe versies passen zich aan om in alle toepassingen van hedendaagse architectuur te passen.

magnetic curves

magnetic curves

magnetic curves

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.