You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Deltalight: Essentials 4-collectie

Essentials 4-collection

 

Ontdek al het nieuws in de Essentials 4-collectie: speelse pendels, een vleugje kleur, leds op netspanning en nieuwe Varo-oplossingen.

Nieuwigheden in de Varo-familie bieden u nieuwe perspectieven voor uw projecten. Zo is er de vierkante Varo S met richtbare oplossingen voor inbouw en opbouw, met een opbouwhoogte van slechts 75 mm. De ronde inbouwarmatuur Varo L OK combineert een instelbare lichtunit met een dieper gelegen led, voor minder verblinding.

Met Toupe en Pensil vindt u enkele nieuwe pendels in het Essentials-gamma. Pensil is een eigenzinnige pendel met een slanke buisvorm. De pendellamp Toupe springt in het oog met zijn conische kap. Met zijn 3 verschillende maten, is Toupe overal toepasbaar. Ga voor een enkele pendel boven de tafel of creëer volume en combineer meerdere maten.

Nieuwe oplossingen als Qoby AC en Spyco On AC zijn uitgerust met leds op netspanning. De leds behoeven geen extra voeding, wat zorgt voor een eenvoudige installatie én een slank design. Dimbaar én met een lage flikkering (<10%), bieden de AC leds optimaal gebruikscomfort.

Voeg wat kleur toe met nieuwe accessoires. Met Varo S en Qoby AC creëert u combinaties van wit-goud, zwart-goud en wit-zwart. Dankzij magnetische bevestiging, klikt u de opzetstukken vlot op de armaturen. 

 

BEKIJK het volledige assortiment van Delta Light

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.