You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

xEnergy verdeelborden, de beste keus voor uw project

De xEnergy verdeelsystemen van Eaton bestaan uit een breed en veelzijdig assortiment aan borden en inbouwsystemen waarmee voor iedere applicatie een goede oplossing kan worden geboden t/m 7200 A. xEnergy wordt veel toegepast als distributie- en controlepaneel in de industrie en als verdeelbord in tertiaire en residentiële gebouwen die moeten voldoen aan de EN-IEC 61439.

borden drieluik Eaton

xEnergy Basic wordt toegepast t/m 630 A en bevat de veelvuldig toegepaste BP-O plaatstalen wandverdelers die zijn uitgerust met het flexibele Profi+ inbouwsysteem. De BP-O borden met afneembare wanden zijn diep en bieden daardoor veel installatiegemak en een groot koeloppervlak voor een hoge vulgraad en optimale warmtehuishouding. De BP-O borden hebben een beschermingsgraad van IP30/IP31 en kunnen door de afneembare wanden eenvoudig worden gekoppeld tot grote verdeelinrichtingen.

xEnergy Light wordt toegepast t/m 1600 A waarbij de vloerstaande en corrosiebestendige plaatstalen borden zijn opgebouwd uit een robuust framewerk met afneembare wanden. De borden zijn uitermate geschikt om te koppelen tot grote verdeelinrichtingen met een hoge beschermingsgraad t/m IP55 en bieden veel ruimte voor het Profi+ inbouwsysteem. Het Profi+ inbouwsysteem biedt veelzijdige inbouwmodulen voor DIN modulaire componenten, NZM vermogensautomaten en hoofdrailsystemen.

De xEnergy verdeelborden zijn via uw groothandel leverbaar in diverse voorgemonteerde varianten of in onderdelen voor een grote diversiteit aan uitvoeringen.

 

Gebruiksvriendelijke configuratiesoftware

Eaton biedt u gratis gebruiksvriendelijke software voor alle xEnergy verdelers waarmee u snel en eenvoudig de juiste kast configureert. De software bevat een uitgebreide bibliotheek met borden en schakel- en beveiligingscomponenten. Alle opties die van toepassing zijn kunt u overzichtelijk met de muis selecteren en diverse accessoires worden automatisch aan de materiaallijst toegevoegd.

Met deze software worden ontwerpfouten geminimaliseerd en configureert u op efficiënte wijze het juiste verdeelbord voor uw klant.

ontdek xEnergy in onze webshop

 

xenergy configurator

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.