You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Etherma geeft u perfecte warmte voor elke toepassing

De ideale oplossing voor de koude wintermaanden. Met de SOLAMAGIC® korte golf infraroodstralers creëert u een comfortabel en aangenaam warm gevoel.

Tijdens deze COVID19 crisis bieden de SOLAMAGIC® infraroodstralers extra comfort. Het geeft u als Retail ondernemer de kans om uw klanten, een warm en behaaglijk gevoel te geven. Hierdoor bent u verzekerd van uw omzet en de komst van uw klanten naar uw Retail zaak. U laat uw klanten toch niet buiten in de kou staan!!

De terrasstralers kunnen bijna onbeperkt worden ingezet. Zowel voor gezellige avonden op het terras als op voor gezellige uurtjes onder uw overkapping. De SOLAMAGIC® stralers zijn overal inzetbaar, Horeca, industrie, en privé, met de SOLAMAGIC® infrarood stralers laat je je klanten niet in de kou staan.

De SOLAMAGIC® stralers zijn te verkrijgen met een uitgebreid scala aan opties of mogelijkheden. Bijv. met losse externe dimmer of juist een geïntegreerde dimmer,
Wilt u een dimmer die je met een app op uw telefoon bediend, of wilt u een dimmer die je met een handzender bediend. Daarnaast zijn er ook diverse types verkrijgbaar
als inbouw uitvoering. Vraag naar de mogelijkheden of wilt u meer uitleg? De productspecialisten van Cebeo zullen u met de glimlach meer uitleg geven.

Bekijk het volledige aanbod Solamagic

 

deze

sze

deze


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.