You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

De Evolve 2 LED-straler van Integratech

integratech evolve2

 

Integratech stelt zijn vernieuwde reeks LED-stralers voor: De Evolve 2, deze opvolger van de gekende Evolve Floodlight LED-straler, gaat met zijn vermogens tot 240W (165 Lm/W) nog verder.

De Evolve 2 is de opvolger van de populaire Evolve straler en de referentie onder de LED-stralers vanwege zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. De Floodlight kreeg een grondige update en beschikt over een ruime interne aansluitbox, geen gedoe meer met aparte aftakdozen op de muur. Standaard is hij voorzien van één stevige IP68 M20 wartel en toolless aansluitklemmen. De connectiebox is met een extra wartel ook geschikt voor doorvoer bedrading. Met de toolless schroeven met richthoek aanduiding kan de Evolve 2 eenvoudig gericht worden.

De SMD3030 Lumileds chips zorgen voor een L90 60.000u levensduur. De LED's worden aangestuurd door een interne dubbel geïsoleerde en flickervrije kwaliteitsdriver. De aluminium IP66 behzuizing wordt beschermt door de milieuvriendelijke dubbele Interpon coating. Dit beschermt samen met de RVS L316 schroeven de armatuur tegen onder andere corrosie, UV-straling en chemische stoffen.
Het 4mm dik getemperd glas bezorgt hem een IK08 klassering.

Ook deze LED-straler is ENEC gekeurd en Integratech geeft 5 jaar garantie op de straler, daarnaast zijn verschillende accessoires beschikbaars zoals louvres, paal opzetstukken, grondpinnen en stangen.

De 120° ON/OFF versie is in verschillende wattages van 25W, 45W, 75W, 100W, 150W, 200W tot 240W High Output op voorraad, andere lenzen, zoals een dubbele asymmetrische lens, 1-10V of DALI-sturing zijn voorlopig enkel beschikbaar op bestelling.

Bekijk ons assortiment
integratech.be

integratech evolve2
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.