You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Oplossingen voor het ophangen en bevestigen van elektrische toepassingen

Het assortiment aan ondersteuning- en ophangsystemen t.b.v elektrische installaties, is door Gripple ontworpen om onze klanten snelle en universele oplossingen te bieden.

Gripple producten hebben als doel: tijd, arbeid en kosten te besparen en vervolgens de montage vlot en veilig te laten verlopen.

De gebruiksklare sets zijn licht van gewicht en hoeven niet op de bouwplaats ingekort te worden, wat de werktijd op hoogte en veiligheid ten goede komt.

gripple

 

gripple

Tijdbesparing

 

gripple

Arbeidsveiligheid

 

gripple

CO2-besparing

 

gripple

Esthetiek

 


Gripple Technische Serviceafdeling


gripple


Het studiebureau van Gripple biedt ondersteuning aan onze klanten door middel van het berekenen en ontwerpen van de complete ophangsystemen van projecten. De installatie bestanden kunnen worden geleverd in .dwg- of .pdf-formaat. U krijgt de complete engineering van de ophangsystemen samen met de lijst van de benodigde materialen als offerte retour. Met deze op maat gemaakte ontwerpservice kunt u de installatiekosten van ophangsystemen beter beheersen.

Om de belasting van ophangsystemen aan de constructies van gebouwen te verminderen, bieden we ook het CTI-assortiment voor horizontale ondersteuning. Dit is een gecertificeerd, eenvoudig en snel te monteren systeem voor toepassing op plaatsen waar geen verticale verankeringspunten mogelijk zijn.


Tezamen met onze ondersteuning op de bouwplaats voor, tijdens- en na de werkzaamheden bent u zodoende verzekerd van een technische oplossing die 85% tijdsbesparing ten opzichte van de traditionele methodes oplevert.


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.