You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Het enorme assortiment slimme armaturen van Ledvance

sun home

 

Met de slimme verlichtingstechnologie van LEDVANCE worden huizen getransformeerd tot een intelligent verbonden, hightech-omgeving, voor een veilig en comfortabel gevoel. Met LEDVANCE SMART+ kunt u in een mum van tijd de verlichting bedienen, dimmen en personaliseren met smartphone of stem. Onze vele armaturen voor binnen- en buitenverlichting zijn niet alleen heel stijlvol, maar ook zeer efficiënt. Ze besparen geld en energie, men kan elke gewenste lichtsfeer instellen en voelt zich gewoonweg veiliger.

Slimme armaturen in geweldige vormen, voor vele toepassingen!

Of het nu gaat om armaturen voor binnen of buiten, spotlights, downlights, functionele armaturen of armaturen met RGB-functie, er zijn tal van slimme aangesloten verlichtingsoplossingen beschikbaar om door uw klanten te worden ontdekt. Tot de hoogtepunten behoren de nieuwe badkamer- en plafond-/wandarmaturen. Met de LEDVANCE SMART+ WiFi app gaat bediening eenvoudig via smartphone of spraakcommando.

 

Nieuw: SUN@HOME

SUN@HOME lampen en armaturen simuleren automatisch en bijna identiek het zonlicht gedurende de dag en ondersteunen zo het natuurlijke bioritme. Men zal zich overdag alerter en actiever voelen en zich beter kunnen concentreren. En ’s avonds zorgt deze unieke natuurlijke lichtkwaliteit ervoor dat men zich gemakkelijker kan ontspannen en herstellen - zelfs tijdens de slaap.

Voor het thuiskantoor biedt LEDVANCE armaturen zoals de SUN@HOME bureaulamp, vloerlamp en monitor cliplamp. De SUN@HOME producten kunnen via de LEDVANCE SMART+ WiFi app of slimme speakers worden bediend en bieden extra slimme functies die het welzijn bevorderen, zoals ontwaken met langzaam helderder wordend licht of aanpassing van de verlichting op basis van het weer.

smart+ lum

 

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.