You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

HYGIËNE EN DUURZAAMHEID GAAN HAND IN HAND

De Dyson Airblade 9kJ gebruikt slechts 9,1 kilojoules per droogbeurt en bespaart daarmee tot 85% CO2 ten opzichte van papier. Daarbij verwijdert de HEPA-filter 99,95% van de deeltjes ter grootte van bacteriën uit de lucht.

 

 

Hygiënisch: touch-free met HEPA-filter

 

Sinds de uitbraak van het coronavirus krijgt handhygiëne steeds meer aandacht. Terecht, want schone, droge handen spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van besmetting. De Dyson Airblade 9kJ blaast de handen in 10 tot 12 seconden droog, waardoor medewerkers niet met vochtige handen weglopen. Mike Godefroid, facility manager in het Cebeo Hoofdkantoor is zeer tevreden met de 9kJ: “De bediening van deze handdrogers is volledig touch-free. Daardoor worden er geen ziektekiemen verspreid.”

Daarnaast zijn deze jetdrogers, net als alle andere Dyson modellen, uitgerust met een HEPA-filter dat 99,95% van de deeltjes, inclusief bacteriën en virussen, uit de lucht verwijdert. De handen worden dus niet alleen snel, maar ook hygiënisch drooggeblazen.

 

dyson airblade k9

 

 

Hygiëne en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij de keuze voor handdrogers. Na positieve ervaringen met Dyson in de afgelopen jaren, hebben we recentelijk gekozen voor het nieuwste model: Airblade 9kJ

Mike Godefroid
Facility manager, Cebeo Hoofdkantoor

 

 

dyson airblade k9

 

Duurzaam: bespaart energie en kosten

 

Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van de Dyson Airblade dB, besloot Mike Godefroid over te stappen op het nieuwste, meest duurzame model: Dyson Airblade 9kJ. Door het efficiënte design gebruikt deze handdroger slechts 9,1 kilojoules per droogbeurt en bespaart daarmee tot 85% CO2 ten opzichte van papier en andere handdrogers.

Het akoestische ontwerp maakt het bovendien tot de stilste Airblade handdroger. Ook hebben de jetdrogers geen verborgen onderhoudskosten, zoals papier, dus betaalt de investering zich snel terug.

ONTDEK DE DYSON AIRBLAIDE 9kJ

 

Meer informatie over de Airblaide 9kJ? Kijk dan snel op de Dyson website.


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.