You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

I6KSF, de kabelladder voor voedsel en farma van Atkore Vergokan

atkore vergokan i6ksf

 

Atkore Vergokan is jouw specialist voor metalen kabeldraagsystemen: kabelgoten, draadgoten, kabelladders, vloergootsystemen, montagesystemen en industriële vloerkanalen. Ook voor applicaties in de voedingsindustrie, farmaceutische industrie en tunnelbouw projecten kan u terecht bij Atkore Vergokan.

In de de voedings- en farmaceutische industrie is de wijze waarop de bekabeling wordt geleid medebepalend door de hoge hygiëne-eisen. Kabelmanagementsystemen maken onlosmakelijk deel uit van de productieomgeving en moeten daarom, net als de machines, vrij gehouden worden van bacteriën.

De I6KSF is de kabelladder van Atkore Vergokan met eigenschappen dat voldoen aan deze hoge hygiënische eisen. De ladder is volledig gesloten en beschikt over speciale sporten om de waterafvoer te vergemakkelijken. Bovendien zijn de sporten onderaan bevestigd voor maximale vulcapaciteit.

De langsliggers zijn vervaardigd uit ovale buisprofielen met een doorsnede van 60 mm x 15 mm. De sporten hebben een hoekprofiel en worden om de 250 mm in de langsliggers gelast en vervolgens gebeitst en gepassiveerd.
Andere eigenschappen:

  • Gesloten buislangsliggers
  • Afgerond hoekprofiel
  • Nuttige binnenhoogte: 28 mm
  • Sportafstand: 250 mm
  • Standaarduitvoering: inox 316

Het assortiment van de I6KSF beschikt over horizontale bochten (I6KSFB), een koppelplaat voor de ladders en bochten met elkaar te verbinden (I6KSFKP) en een bevestigingsklem (I6KSFKK) voor de bevestiging van de ladder op de console. Telkens gebeitst en gepassiveerd.

Bekijk ons assortiment

 

atkore vergokan i6ksf

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.