You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Integratech Speedy: De waterdichte LED armatuur voor een vlotte installatie

speedy integratech

 

Met de installateur in het achterhoofd legt Integratech voor de Speedy waterdichte LED armatuur de focus op installatiegemak. Het toestel kan aangesloten worden in minder dan 2 minuten, dankzij de schroefloze connectoren en eindkappen.

Met zijn compacte afmetingen en de meegeleverde eindkappen – de M20 wartel – is dit de perfecte armatuur voor een lijnmontage. De basic versie is reeds voorzien van een 3-polige doorvoerbedrading, terwijl de performante High Output versie voorzien is van een 5-polige 2,5 mm² bedrading. De meegeleverde RVS montagebeugels kunnen op een zelf gekozen afstand gemonteerd worden, wat ook bijdraagt aan een vlotte installatie. Met behulp van het CONNECT koppelstuk is het eveneens mogelijk de Speedy Basic rechtstreeks aan elkaar te koppelen.

speedy integratech

 

integratech speedy
integratech speedyintegratech speedy

 

Met de IP65 beschermingsgraad wordt de Speedy vaak geplaatst als buitenverlichting of in vochtige lokalen, waar hij een energiezuinig alternatief biedt voor de klassieke TL lampen. In de stevige aluminium basis zit een dubbel geïsoleerde IP66 driver verwerkt. De Polycarbonaat behuizing, met een IK10 slagvastheid, zorgt ervoor dat hij bestand is tegen een stootje.

Het toestel is uitgerust met performante SMD2835 LED chips waardoor de 120 cm lange 40W Speedy Basic al een lumen output heeft van 5440 lm. De 60W Speedy High Output gaat tot 9654 lm bij een lengte van 160 cm.

Het licht wordt mooi verdeeld dankzij de 120° stralingshoek. De ON/OFF versie met een kleurtemperatuur van 4000K is steeds voorradig, op projectbasis zijn ook andere kleurtemperaturen beschikbaar. De High Output versie kan eveneens uitgerust worden met een noodunit, sensor of gedimd worden met 1-10V of DALI sturing.

Dankzij de hoge kwaliteitsnormen van zijn componenten geeft Integratech ook op dit product 5 jaar garantie.

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.